2 juna, 2023

Jebanje sa sinom 2.

0
jebanje napaljene mame

Bliži se vreme da idemo kući, uhvatila me strasna nervoza kako da mu pogledam u oci , sta da kažem Seki na trenutke me obuzme ljubomora, da bih joj dala otkaz. Znam da je to glupost. Dosla sam kući pre svih, bilo je sve cakum pakum. Ostalo mi je da se odmorim i sastavim predavanje za neki dan.

Laptop je nesto skripio pa sam presla na sinovljev komp dok sam se pripremala resih da malo probrljam po kompu. Prvo iznenađenje, otvoren mail, neko tj Misa je ocigledno u zurbi otisao , to mu se nikad nije desilo, bio umu je otvoren a na galeriji, njegovom profilu, smokva. Otvorih i istog momenta se šokira gomila fotografija mojih, ustvari napravljene da budu moje, u foto sopu, u najneverovatnijim pozama, sa ljubavnikom ili ljubavnicom, uvek je On jedan od ljubavnika, il svaki drugi. mama se trlja pred laptopom

Onda sam naisla na slike sa nudisticke plaze , i na kraju Sekinu pornografju, maskirana i bez maski. Na momenat mi dodje da drkam, stavim ruku u gaćice i poce se trljam, trebalo je bukvalno tri minuta da se zadovoljim, slike na monitoru su se mesale sa slikama iz moje glave, za trenutak sam cula kapiju ugasim monitor , i brzo izađem iz sobe, na kraku hodnika naleteh na sina.

Pozdraviše se i ona ode u dnevnu sobu, sede preko puta TV-a ukjuči ga i duboko se zamisli. Kad saberes dva i dva tako stoje stvari, on je ocigledno bolesno vezan za nju, tu je Seka, ali zasto to njoj smeta, odakle joj ljubomora, odakle je to uzbuđuje i smeta, zašto bi se rado menjala sa njom, ni ona nije normalna.

Uto se pojavi Miša iz kupatila, bio je go do pojasa, u šorcu sa podignutim kurcem… sad je bila potpuno sigurna da je ovo njegova provokacija, lepo ga je i bezobrazno pogledala, zbunio se i pobegao u sobu no ubrzo se vratio i ovaj put u trenerci.

Ona je sedela provokativno prekrstenih nogu, sa prilično podignutom suknjom, maltene do ivice čarapa, uvek je nosila čarape , nikad hulahopke. Ostala je tako jer je htela da kliac ne pomisli da je u njoj strah. Ubrzo je ustala i otisla do sobe skidala se na potezu soba spavača soba, upravo dovoljno da je sin mogao da vidi cri providni bodi i crne carape sa šavom.

Za danas mu je to dovoljno , nasmeši se u sebi, i pomsli kako joj godi dok se tako šetka. Popi jedan viski, dupli i ode da se tušira, dok se tuširala mazila se i svakojake misli su joj padale napamet. Malo od viskija malo pod utiskom celog dana, obukla je samo kombinezon na golo telo i tako izasla iz kupatila. Miša je i dalje buljio u televizor.

Nije mu promaklo kako je obucena tj. kako nije, pogotovo kad je sela pored njega na trosed, video je golotinju odmah mu se digao kurac, trenerka je porasla on ničim se nije potrudio da sakrije, da nije ušla Seka u kuću ko zna šta bi tu bilo, kasnije je razmišljala kad bi se setila te veceri.

Seka se javila rekavši da ide da se presvuče, onda ugledavši me bi joj jasno šta se događa, i brzinom vetra nestade iz dnevnog boravka. Otišla sam iz sobe uzela penjoari ogrnuvši vratim se nazad, trebalo je vremena da se Seka pojavi, Miša je nestao uz obliku lastinog repa.

Ona i Sekia su sedele igotovo ćuteći popile celu bocu viskija, Pricale su veoma malo, kako je vreme odmicalo to su postale filozofske konstatacije. Kad su zavrsile bocu, Seka je demonstrativno okrenu naopacke, rece laku noc, i ode iz sobe.

To isto sam uradila i ja, zatvorila sam vrata, pustila laganu muziku i ispruzila se po francuskom ležaju, tako sam i potpuno pijano i zaspala. Probudio me san, moj sin mi je ljubio grudi i rukom nežno milovo moju picu, promiškoljila sam se da bi malo raširila noge i pojačala ugodjaj koji je bio stvaran koliko i lep.

Onda je zagnjurio glavu i počeo da, mi ljubi pičku. Kao da sam se probudila od intezivnog uzbudenja, pijanstvA, nisam znala dali jesan ioli java. Najvise sam se plašila , da je to istina i da moramo da prekinemo. Počela sam da odgovaram, prvo sam ga držala zagnjurnu glavu kako bi jezik koji je palacao u mojoj pički usao što dublje.

Levom rukom sam ga uhvtila za kurac i počela da drkam, lagano navlačeći zaguljujući naljlepši kurac koji sam videla do tada. To drkanje pojačah. O se uspravi i krenu napred . nisam mu dala da udje unutra .

Zgrabila sam njegov kurac i stavila u usta, počela sam da mu sisam kurac, i dalje neotvarjući oči. On se zarotirao i opet zagnuirio glavu u moju gospodqricu i ovqj put počeodausissavasokove . Uđitak nevidjeni. Obuzeše m e grčevi orgazma, cimala sam se svršavajući i htela da sidjem sa njegove glave. jebanje napaljene mame

Ali to nije moguće držao me čvrsto, počela sam da vrištim od orgazma kakav nisam doživela u svom životu. Vešto me je okrenuo na leđa i prvo mi raširio noge , počela sam da se tresem , prineo je kurac mojoj pički protrljao ga par puta, ona mu je odgovorila obiljem izlučevina, i nežno najnežnije počeo da me bukvalno nacvlači na svojih 20cm.

Tada sam tek poludela, bezbroj vezanih orgazama bukvalno me rastočiše. Opušteno leđim kraj tela muiškarca koji do veceras bio moj sin a sad ljubavnik.

Kad sam kasnije pričala sa Sekom o tome da je te noći postao moj ljubavnik i da sam imala prema njemu tj odnos, došle smo do zakljucka da je to jedino i moguće, inace bi nas ubila predrasuda. Tog jutra sam ustala prva I ODNELA dve kafe u krevet, od tog jutra imam otvorene oči…. I ljubavnika.
autor Sonja *objavljena 2008 .

(Visited 7.233 times, 3 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 20 Prosecna ocena: 4.6]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!