februar 26, 2024

Ja i Moja Gospodarica

0
lizanje gospodaricinih stopala

Odmaram se na podu u podnožju kreveta moje ljubavnice. Čekam do odgovarajućeg vremena i tiho odlazim u kuhinju. Pazim da ne probudim i ne uznemiravam svoju lepu Gospodaricu. U kuhinji kuvam kafu i staram se da je kuhinja čista. U vreme kada mi je rečeno, ja se vratim u njenu spavaću sobu i nežno je probudim. Ona se proteže i podiže, a ja joj dajem kafu baš onakvu kakvu ona voli.

Dok ona lenjo pijucka, meni je dozvoljena čast da joj obožavam i čistim stopala. Pažljivo ljubim svaki prst i centimetar njenih savršenih stopala. Čast mi je što mi je dozvoljeno da ovo uradim za svog vlasnika i cenim svaku sekundu toga. Kada se Gospodarica zasitila, ona pucne svojim manikiranim prstima, a ja kleknem da joj uzmem šolju.

Tada otpuzim i pripremim tuš na tačno odgovarajuću temperaturu. Želim da zadovoljim Gospodaricu u svemu što radim. Kada je tuš spreman, obavestim Gospodaricu, a zatim idem u kuhinju da joj pripremim doručak. Pravim sve što mi je Gospodarica naredila da pripremim.

Ovog jutra to su bili mekani vafli sa šlagom i svežim jagodama. Gospodarica kraljevski ulazi u kuhinju i seda za sto. Stavljam hranu ispred nje zajedno sa njenom kafom i čašom sveže ceđenog soka od pomorandže. Onda zauzimam svoje mesto pred njenim nogama.

Dok ona uživa u doručku, ja masiram i ljubim njena kraljevska stopala. Ako budem imao sreće, dobiću sve što ostane od njenog doručka. Više sam nego srećan što ću nastaviti da mazim svoju Gospodaricu. Gospodarica završava doručak i nehajno spušta tanjir na pod. Pustio sam ga da stoji dok mi se ne dozvoli da pojedem ono što je ostalo.

Gospodarica mi kaže, “Ljubimac, doručak je bio dobar, možeš da uživaš u onome što je ostalo. Zaslužio si. Zaslužio si i nagradu.” Tada ona hvata malo šlaga na nožni prst i naredi mi da ga poližem. Ja sam u raju. Jedem ostatke, bez ruku, samo usta na tanjiru. Moja divna Gospodarica ležerno naslanja noge na moj potiljak dok jedem. Kada završim, dozvoljeno mi je da operem tanjir i pribor Gospodarice dok ona dovrši kafu. Kada završi, pucne prstima i otpuzim do spavaće sobe.

“Obuci me robe.” Radim kako mi je naređeno. Jednostavna majica i farmerke. Gospodarica čini da sve izgleda neverovatno. Ona je lepa i zapanjujuća. Zatim cipele sa visokom potpeticom. Kada joj obujem cipele, konačno ih poližem kako bih se uverio da su besprekorne, i na vrhu i na dnu. Gospodarica mi kaže da ide u kupovinu i da mogu da očistim stan dok je nema.

Ja poslušno kažem „Da, gospodarice“. Zatim joj predam svoju kreditnu karticu i zamolim je da se počasti.

Ona me potapše po glavi – „To je moj slatki ljubimac za zadovoljstvo“i izlazi kroz vrata.

Kada ona nestane, ja se bacim na posao. Prvo sortiram sav veš. Sve čarape moraju da se peru ručno, što ja rado radim. Posle toga perem sav donji veš Gospodarice i počinjem da čistim kuću. Podovi se peru na kolenima, nameštaj se čisti, a tepih usisava. Iako se Gospodarica prema meni ponaša dobro, znam da ću biti kažnjen ako se njeni visoki standardi ne ispune.

Iskreno, srećan sam što mogu da ugodim svojoj Gospodarici i olakšam joj život. Upravo završavam sa brisanjem prašine kada čujem Gospodaricin auto kako se zaustavlja. Trčim da uzmem flašu vode iz frižidera i kleknem na vrata držeći je. Kada uđe, uzima mi flašu iz ruke.

Klanjam se i ljubim njena stopala. Jedno od njenih pravila je da joj ljubim stopala kada je vidim nakon što se vrati spolja.

„Hvala za vodu robe, još 1 poljubac po stopalu, a zatim idi po kese.“

Nežno i sa poštovanjem ljubim svaku nogu, a zatim idem po njene kese iz kupovine. Ima par kesa koje mi je naloženo da donesem u spavaću sobu. „Posle ćemo pogledati šta sam kupila, sad mi napravi ručak“, pognuo sam glavu i pitao Gospodaricu šta bi želela.

Ona me uputi da joj napravim sendvič sa ćuretinom i avokadom. Za razliku od doručka, meni je dozvoljeno da pripremim i mali sendvič za sebe. Gospodarica sedi za stolom sa časopisom dok ja spremam ručak. Kada završim, stavljam njenu hranu sa svežom flašom vode ispred nje.

“Ima li još nešto što želite, moja Gospodarice?” Ona kaže ne, a ja uzmem svoj tanjir i sednem do njenih nogu. Ručam sa nogama Gospodarice na ramenima. Dok jedemo, povremeno će me pomaziti nogom po kosi ili je trljati duž mog obraza. Uvek se podsećam na svoje mesto, ispod nje i kod njenih nogu.

Kada je ručak gotov, čistim njeno okruženje i perem sudove. Gospodarica završava svoj časopis. Zatim mi naredi da idem na sve 4 i odvezem je u drugu sobu da gleda film. Gospodarica sedi na kauču i komanduje da ostanem na sve četiri da joj budem naslon za noge. Ona jednostavno voli da me koristi kao ljudski nameštaj, a kao i uvek – ja se rado pridržavam.

Nakon nekog vremena, Gospodarica pauzira film i kaže da želi da sedi u svojoj ležaljci. Ovo je pozicija u kojoj ona sedi na mom stomaku sa leđima uz moja kolena. Ona stavlja svoja stopala na moje lice i ja ih obožavam od vrha do dna. Ližem svaki deo njenog stopala dok mi ga pomera oko lica. Obavezno poližem između svakog nožnog prsta. Ja sam na nebu da obožavam tako savršenu nogu i istovremeno radim svoj posao, svoj cilj, svoj poziv koji je da zadovoljim svog vlasnika. gospodarica mu gura stopala u usta

Kada se film završi, Gospodarica mi naređuje da uzmem njene pakete. Pokazuje mi sve lepe stvari koje je kupila. Gospodarica ima najneverovatniji smisao za modu i kao što sam rekao čini da sve izgleda neverovatno. Moje dve omiljene stvari iz kupovine moraju biti štikle i prsten od žada.

„Robe, možeš sada da mi staviš prsten.“

Ne mogu a da se ne nasmejem dok ga pažljivo stavljam na nju. Na nožnim prstima izgleda čak i bolje nego u kutiji. “Gospodarice, mogu li da poljubim vaš prsten?”

“Da možeš.” Klanjam se i stavljam poljubac na prsten.

“Gospodarice, zaista mi je čast da Vam služim. Vaša želja je moja zapovest”.

Gospodarica se smeši mojim rečima. “Odremaću dok ti odeš da kupiš moje namirnice. Uzmi piletinu za večeru i iznenadi me i obraduj me kako je spremaš. Spisak ostalih namirnica je na frižideru.”

Odlučio sam da napravim marsalu od piletine za Gospodaricu. Tiho iseckam luk i pečurke i spremim piletinu. Gospodarica me zove i ja odlazim u njenu sobu da saznam šta ona želi. Ona mi kaže da će ustati za 30 minuta i da želi večeru na stolu za 1 sat. Takođe bi želela čašu vina uz večeru. Biće mi dozvoljeno da jedem ako bude zadovoljna.

Idem na posao i spremam piletinu za Gospodaricu. Kada je sve spremno ona se smešta na mesto i sipam joj čašu crnog vina. Dok Gospodarica jede, punim joj čašu i brinem se za sve što poželi dok klečim pored nje. Gospodarica uživa u večeri dok ja tiho klečim.

Kada završi ona se nasmeši i pohvali me za odličnu večeru i prođe rukom kroz moju kosu. Zatim mi pruža svoju ruku, ja je dodirujem i ljubim. Poniziću se na bilo koji način pred svojom Gospodaricom. Posle večere Gospodarica se povlači da čita knjigu. Ona mi daje do znanja da, pošto je uživala u večeri, mogu pojesti malo, a zatim očistiti svo suđe i kuhinju.

Najbolji deo je znati da je Gospodarica uživala u večeri. Uvlačim se u sobu kada je kuhinja čista i klečim na podu ispred Gospodarice. Ostavi me tamo neko vreme, a zatim ispruži svoje prelepe noge na moja leđa. Ona odlaže svoju knjigu i stavlja noge sa obe strane moje glave.

“Robe, bio si odličan danas. Kako god, ipak želim da te bičujem, tako mi je došlo. Idi na položaj.”

“Naravno Gospodarice.”

Dopuzim do ivice kauča i položim ruke na jastuke, pokazujući svoja leđa svom vlasniku. Zatim nastavlja da me temeljno bičuje. Primam to najbolje što mogu, brojim udarce i zahvaljujem joj se nakon svakog 10-og udarca kako mi je naloženo. Kada završi, Gospodarica prelazi rukama preko moje nežne crvene kože.

“Tako uživam u tome da ti imam roba za bičevanje. Mmmm, volim način na koji se pokoravaš svakom mom hiru i želji.” Gospodarica priđe do stolice i pucne prstima. Padam na kolena i dopuzim do nje.

“Gospodarice, tako sam srećan što služim nekome tako neverovatnom kao što si ti. Ti si moja kraljica i moj vlasnik i posvećujem sve da služim tebi.”

Gospodarica se smeje i onda mi naređuje da joj masiram stopala i noge.

Ostatak večeri provodim na nebu kod njenih nogu. Kada je Gospodarica spremna, naređuje mi da joj spremim krevet. Odlazim u njenu sobu i spremam njen krevet. Vraćam se i klečim pred njom. Gospodarica se penje na moja leđa i vodim je u sobu. Ona sjaše sa mene i penje se u krevet. Zauzimam svoje mesto na podu u podnožju njenog kreveta. Jedva čekam da vidim kako ću je sutra služiti…

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
(Visited 3.019 times, 3 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!