5 juna, 2023

Ista Kao Majka

0
tata je jebe zaglavljenu

Kristina se probudila iz sna uz dahtanje. Nije mogla da se seti detalja, ali toplota koja je izbijala iz njenog tela i vlaga između njenih nogu bili su dovoljan pokazatelj da je to bio još jedan vlažan erotski san. Sela je i ljutito spustila noge sa kreveta. Nije bilo razloga da sedi ovde ovako napaljena. Nema razloga za tim. Sada je bila slobodna žena, i nakon maltene dve godine bez seksa, zaslužila je da bude kraljevski izjebana.

Ali znala je da to nije tako lako. Možda je sada odvojena od svog muža, živi u gostinskoj sobi svojih roditelja, ali je i dalje bila previše stidljiva sa muškarcima da bi jednostavno otišla kući sa nepoznatim tipom radi seksa. Ne, izgledalo je kao da će morati još jednom da se zadovolji sopstvenim prstima.

Čežnjivo je zurila kroz prozor, pitajući se kako je mogla sebi da dozvoli da dođe do ove tačke. Nije da je redovno imala muškarce koji su stajali u redu, podsetila se. Čak i u srednjoj školi bila je malo punačka, i previše štreberica. Sada kada je imala dvadeset devet godina, osećala se kao da je propustila onaj najbolji deo mladosti.

I ne sluteći, postala je sopstvena majka, skoro sredovečna i zaobljenih bokova, sa istom smeđom kosom i opštim oblikom tela, istom maslinastom kožom, istim lošim vidom i povećim grudima. Kristina je povukla izlizanu haljinu koju je morala da pozajmi od svoje majke. Sutra će se vratiti svojoj kući i uzeti pristojnu noćnu odeću. ćerka u noćnom ogrtaču

Ustala je i uzela ogrtač u podnožju kreveta, još jedan od odevnih predmeta svoje majke. Ogledalo u punoj dužini pored zida odražavalo je njenu sliku u prigušenom svetlu i nije bila zadovoljna onim što je videla. Da je vezala kosu delovalo bi kao da gleda u svoju majku. Ali barem je njena majka imala muškarca, i to ne lošeg, naprotiv.

Kristina se nasmešila dok je pomislila na svog tatu, kako joj je samo te večeri rekao da je još uvek prelepa mlada žena, znajući da joj je potrebno da to čuje. Prošlo je mnogo vremena otkako se osećala lepo. A opet, uvek je bila tatina devojka. Zatvorila je ogrtač i napustila svoju sobu. Trebala joj je masturbacija, ali joj je prvo bila potrebna noćna užina.

Kuća je bila tiha. Tata je ponovo zaspao ispred televizora. Kristina je isključila televiziju, a zatim je bacila ćebe preko tate. I sa skoro šezdeset i dalje je bio zgodan muškarac. Lepa frizurica i uredno podšišana brada, ko ne bi mogao da voli tako dobrodušnu osobu? Kristina se osećala veoma toplo kada je ušla u kuhinju i nije bila sigurna da li ju je grejao sparan prolećni vazduh ili sjaj ljubavi.

Odlučila je da ispeče dva jaja. Kristina je sebe smatrala prilično kompetentnom kuvaricom i to je bilo nešto u čemu je zaista uživala. Nasmejala se pri sećanju da je prethodno veče za svog oca spremila pečenje tako dobro da je pojeo tri porcije, i kako je stalno govorio da će morati da poljubi kuvaricu. Mama je takođe mislila da je to slatko.

Izvadila je puter, so i biber, a zatim otvorila ormarić da potraži mali tiganj. Mama je lonce i tiganje držala ispod pulta, pa je morala da se sagne i da zabode glavu do ramena da bi se uvukla unutra. Čula je škripu parketa i težak korak. To bi mogao biti samo njen otac. On je krenuo u krevet, računala je. Koraci su zastali na vratima kuhinje. Kristina je pomerila veliki lonac u stranu ispod pulta, nesvesna da se koraci približavaju.

Tek što je sklopila ruku oko malog tiganja, teška ruka joj je dodirnula guzu. Skoro je poskočila i udarila glavom, ali se na vreme uhvatila. Pre nego što je uspela da reaguje na iznenađenje što je dodirnuta, ruka je počela da je miluje po guzi u sporim krugovima. Kristina se ukočila. Znala je čija je to ruka jedina mogla biti. Ali nije htela da veruje. Ili je možda osećala da je to previše dobro da bi bilo istinito. U oba slučaja, ona je i dalje bila zaleđena, boreći se da kaže svom ocu da je on milovao nju, njegovu ćerku, a ne svoju ženu,.

Kada je ruka napustila njeno dupe uzdahnula je i počela da se povlači, ali tada su očeve ruke bile na njenim bokovima, sa obe strane, čvrsto stegnute, i čula je kako ječi dok je pritiskao karlicu uz nju. Kristina se ponovo ukočila kada je osetila kako joj se među guzevima ugnezdila pulsirajuća tvrdoća. Ruka joj je poletela da pokrije usta, ispuštajući tiganj uz tihi zveket.

„Ššš“, čula je svog oca kako govori. „Ne pravi jaku buku, čuće nas Kristina..“

O moj Bože, pomisli Kristina. On misli da sam ja mama. On će da… Šta će? pitala se.

Ponovo je zastenjao i prizemljio svoj kurac uz nju, i uprkos njenom blagom gađenju, Kristina se namestila, pružajući mu bolji pristup. Prošlo je tako dugo otkako je osetila ljubavni dodir muškarca… predugo. Očeve ruke kliznule su uz njene strane i došle do prednje strane kako bi obuhvatile njene sise. tata je jebe zaglavljenu

Odjednom je shvatila koliko su joj bradavice postale tvrde. Nabio se u nju žestoko a ona se zaklela da može da oseti svaku žilu na njegovom kurcu. Nikada se kurac njenog muža nije osećao tako debelo i tvrdo. Nikada! Primala ga je pitajući se koliko je zapravo veliki penis njenog oca kada je osetila hladan vazduh na svojoj mokroj pički.

Podigao je njenu haljinu i ogrtač, a pošto nije nosila gaćice, sada je imao jasan pogled na njenu pičku. Kristina je crvenela, stideći se što je otac tako gleda u njene intimne delove. Trenutak kasnije, oči su joj se zakolutale u glavi dok su očevi prsti ulazili u njen vlažni prorez, razdvajajući usmine i podešavajući klitoris, palac je ulazio u njenu vlažnu rupu i jebao je. Kada je otac sklonio ruku, progovorila je bez razmišljanja, rekavši „Nemoj stati.“

Da, htela je to. Želela je dodir svog oca. Nasmejao se i ponovo dodirnuo njenu picu… ali ovoga puta to nisu bili njegovi prsti. Kristina je uzdahnula i zategnula svoje guzove kad je osetila kako je očev tvrdi penis ponovo bode na ulazu u njenu picu. Držao se za njene bokove i gurao napred. Polako se opuštala, uplašena onim što će se dogoditi, a opet želeći to više nego što je ikada išta želela.

Nagnuo se u nju i zabio se do pola svoje dužine u njenu vrelinu, zbog čega je glasno zajecala. Pokrila je usta rukom kako bi prigušila jauke dok se on povlačio i ponovo utonuo, ovaj put je ispunivši, istegnuvši je, bio je mnogo grublji nego ranije. Osetila je tatina teška jaja uz klitoris i znala je da ga je celog uzela. Bio je potpuno u njoj. Bili su spojeni u incestuoznom blaženstvu.

Zaljuljao se i počeo da je tuca nemilosrdno, klizeći unutra koristeći duboke, brze poteze. Njena pica pravila je buku dok ju je tata jebao. Zategnula je mišiće, muzeći ga, osećajući kako joj slasni trnci prolaze gore-dole po kičmi, kao eksplodirajuće iskre energije koje zrače iz njene pičke. Posegnuo je okolo da joj ponovo uhvati sise, nežno štipajući bradavice i jebao je brzim, plitkim potezima od kojih se njeno telo treslo.

Njegova jaja udarila su njen klitoris iznova i iznova i odjednom je bila tamo, svršavala je, njeno telo se grčilo od izuzetnog zadovoljstva. Uz glasno stenjanje, njen tata joj se pridružio. Osetila je kako njegov već debeli kurac još više bubri u njoj neposredno pre nego što je vlažna toplota zapljusnula duboko u njenu matericu. Nije bila na bilo kakvoj kontracepciji!!

To je bio prvi put da je svršila dvaput za jedan seks. Nikada ranije nije imala višestruki orgazam. Stenjao je iznova i iznova dok mu se telo treslo, a njegov penis isporučio je teret nedozvoljene sperme u njenu nezaštićenu matericu. Činilo se da traje zauvek, a ipak se prebrzo završilo.

„Uhhhh Kristina“, zastenjao je. “To je bilo neverovatno.”

Kristini je bilo teško da sakrije šok. Znao je!

„Znam, tata“, složila se, ne znajući šta drugo da kaže.

Polako se izvukao iz nje, njegov penis još uvek tvrd. Pomogao joj je da izađe ispod pulta i ona je ustala pre nego što se okrenula u njegov zagrljaj dobrodošlice. Tada su se prvi put poljubili, a za Kristinu se to skoro osećalo kao prvi poljubac u životu. Njegove ruke lutale su po njenom telu, činilo se da uživa u svemu što je pronašao. olizala je tatinu kurčinu

„Volim te, tata“, rekla je šapatom široko se osmehujući, ludo srećna. Potom se sagnula i počela da čisti jezikom i usnama njegovu mokru spremom pokrivenu kurčinu. Gutala je tatino seme i gledala ga u oči poput gladne drolje koja i posle dva orgazma nije mogla da se zasiti te divne tatine alatke.

„I ja tebe volim“, odgovorio je.

Kristina se zakikotala i snažno poljubila oca, usisavajući njegov jezik u svoja usta.

„Nadam se da nismo probudili tvoju majku“, dodao je.

„I ja“, složila se Kristina. “Hoćeš li u moj krevet?” ponudila je.

Odmahnuo je glavom. “Preblizu je moje spavaće sobe”, rekao je.

Nasmešivši se, rekla je: “Šta kažeš na kauč? Hoću da me ponovo jebeš tata.”

Njegov penis je počeo da se koči. Kristina je konačno pronašla ono što je tražila. Šteta što je trebalo toliko vremena da se to shvati. Vodeći svog oca za njegov kurac, Kristina je povela svog novog ljubavnika prema dnevnoj sobi, ka novom životu, voljna i očajna da ga zagrli.

KRAJ!

(Visited 8.345 times, 43 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 27 Prosecna ocena: 4.8]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!