30 maja, 2023

Iritantna Nedojebana Koleginica

0
liže koleginicinu pičku u kancelariji

Dok sam slušao Tanjino besmisleno, egocentrično i pretenciozno brbljanje, zatekao sam sebe kako razmišljam kako me uopšte ne iznenađuje što su ona i njene prijateljice i dalje neudate u 40-oj godini. Nije bila teška za oči, naprotiv, veoma pristojnog izgleda sa plavim očima i plavom kosom, njeno telo je bilo u prilično dobroj formi, ali je bila tako jebeno dosadna. Svakog petka popodne svratila bi do mog stola i brbljala preko 15 minuta, a ne bi rekla ništa vredno slušanja.

Ono što je konačno privuklo moju pažnju jednog takvog petka, bilo je kada je pričala o tome kako su ona i sve njene prijateljice bile u nekom modernom novom klubu i da nisu uspele da se smuvaju ni sa kim. „Bar ste i dalje imale jedna drugu“, rekao sam dosadnim tonom.

„Nisam ja u tom fazonu“, odgovorila je.

„Ma nisam mislio na taj način.. mada, ko zna…“ uzvratio sam sa osmehom na licu, „daj sebi malo vremena, možda se predomisliš.“

„Veruj mi”, rekla je, „već sam dala sebi i više nego dosta vremena. To se neće dogoditi.”

„Stvarno?” Pitao sam, zaintrigiran, „A koliko je tačno prošlo?”

„Ufff… Veoma dugo“, odgovorila je razočarano.

Imao sam vrlo kratku unutrašnju debatu o usmeravanju razgovora ka njenim samostalnim metodama oslobađanja i zadovoljavanja, ali sam umesto toga odlučio da preduzmem jedan rizičan korak… ali korak koji bi mogao da ide u obostranu korist. „Čekaj.. Šta ako bih se ponudio da se recimo sada baš ovde u ovoj kancelariji spustim … i jeli… uradim to što treba.. jel si toliko očajna ili?“ Pitao sam i očekivao pauzu koja nije nastupila.

„Znam tačno gde bismo mogli da to uradimo!“ odgovorila je bez ikakvog oklevanja, što apsolutno nije bilo ono što sam očekivao.

Primetio sam kako je ceo naš sprat bio prazan, što nije bilo iznenađujuće za petak popodne, dok me je vodila do jedne prašnjave i nekorišćene kancelarije. Zaključali smo vrata ključem koji je bio u bravi, okrenuli smo se jedno prema drugom, ali, pošto nisam imao nikakvu želju da je poljubim, odmah sam pao na kolena.

Podigao sam joj suknju, otkrivajući par crnih, čipkastih bokserica, a zatim je zamolio da pridrži suknju dok sam joj spuštao gaćice. Imala je uredne tamnoplave stidne dlake i mislio sam da ću zaista uživati u tome… ali tada sam dobio drugu ideju. Dok sam joj spuštao gaćice do kraja, približio sam svoje lice njenoj pički, tako da je mogla da oseti moj vreli dah i da predvidi kontakt. Povukao sam lice unazad i pogledao u nju dok sam joj pomogao da izađe iz gaćica.

„Ako te dovedem oralno do orgazma, mogu da te jebem?” upitao sam, već primetivši pohotni pogled u njenim plavim očima.

„Jebeno DA, apsolutno!”, odgovorila je, „ali molim te, pojedi me ODMAH! Tako sam jebeno napaljena.” liže koleginicinu pičku u kancelariji

Osmehujući se, namestio sam je da sedne na ivicu stola i raširi noge, a onda sam prošao jezikom po njenoj pički dok se borila da zadrži jecaje da ne budu preglasni. Njena pica je bila prepuna nektara, koji sam odlučno pokušao da popijem, na njeno veliko zadovoljstvo. Prešla je od hvatanja za ivicu stola do hvatanja za moju glavu otprilike u isto vreme kada sam zavukao prst u njenu opasno mokru pizdu i počeo da joj ližem klitoris.

Ona je trljala svoju plavu picu o moje lice dok sam je jebao prstom, lizao i sisao klitoris. Moj penis je žestoko pulsirao od želje da sklizne u nju. Mislio sam da, što pre svrši, pre ću je jebati, pa sam usmerio svoje napore na taj cilj. Nije prošlo mnogo vremena pre nego što joj se ubrzalo disanje i začulo se oštrije stenjanje. Nije me iznenadilo što je tako brzo bila na ivici svršavanja jer izgleda da zaista nije bila jebana mesecima.

Mogao sam da osetim kako joj pica postaje još sočnija i nabreknutija neposredno pre nego što je uzdahnula i celo telo joj je počelo da se trese. Nastavio sam da je jedem dok je svršavala, prestajući tek kada je konačno ispustila dug i hrapav uzdah i pustila mi glavu. Činilo se da je njen orgazam bio i dug i intenzivan.

Počeo sam da otkopčavam kaiš kad sam se podigao i izvadio kurac pre nego što je ponovo otvorila oči. Sa mojim pantalonama i gaćama na sredini butina, lako sam nabio kurac u nju. Otvorila je oči i spustila se na leđa, podižući noge i držeći ih delimično savijene u kolenima. Polako sam gurnuo kurac unutr, uživajući u osećaju vrele mokre pizde oko mog kurca.

Dok sam se naginjao napred, ona je postavila svoje noge na moja ramena, a zatim je počela da otkopčava bluzu i da otkriva grudnjak. Njene sise su bile prosečne veličine, ali sam i dalje želeo da zavirim u njih. Otkopčala je prednju kopču svog grudnjaka i otkrila velike ružičaste areole i tvrde bradavice koje je počela da miluje i vuče. jebanje koleginice u kancelariji

Što sam je jače jebao, ona se više udaljavala od mene preko stola. Povukao sam je nekoliko puta pre nego što sam bio dovoljno frustriran da se potpuno izvučem iz nje i zamolim je da se okrene. Podigao sam joj suknju do struka, otkrivajući njenu okruglu sočnu guzu, a ona je položila gornji deo tela na površinu stola.

Nabio sam se i počeo da je tucam u psećem stilu dok sam je povremeno pljeskao po guzovima. Ona je spustila ruku između nogu da bi trljala svoj klitoris. Mogao sam da osetim kako mi orgazam raste u jajima i uživao sam u osećaju njene vruće pice dok sam ulazio i izlazio iz nje. Nismo razgovarali ni o kakvoj vrsti zaštite, pa sam planirao da se samo izvučem i svršim joj na dupe kada dođe vreme za to.

Nastavio sam da je jebem a ona je ubrzo još jednom svršila uz sada previše rizičan vrisak. „Javi mi kada si blizu… uhh uhh…“, dahtala je, „hoću da gutam tvoju spermu… jebeno volim da gutam…“ Sa tim kao krajnjim ciljem, jebao sam je malo sporije, želeći i da uživam u njenim oralnim veštinama, pod pretpostavkom da ih ima. Kada sam bio spreman da osetim njene usne omotane oko mog alata, izvukao sam penis iz njene pice i zamenili smo mesta. Ja sam se naslonio na sto, a ona je klečala na podu ispred mene sa sisama koje su još uvek visile.

Uzela je moj glatki kurac u šaku, drkajući ga dok je jezikom prelazila preko mojih jaja, a ja sam prstima prolazio kroz njenu plavu kosu. Kada je obavila usne oko mog alata i kliznula ustima nadole preko njega, ja sam bio taj koji je morao da potisne jauk. Žestoko ga je sisala i gutala ne prestajući da mi masira i steže jaja. Ne samo da je bila prilično dobra u sisanju, već je bila i prilično entuzijastična.

Mogao sam da osetim kako mi se orgazam razvija. Povremeno bi me pogledala svojim dubokim plavim očima, ali uglavnom je izgledala izgubljeno u svom svetu dok se fokusirala na sisanje mog kurca. Pokušao sam da se samo opustim i zaboravim da smo zapravo još uvek na poslu dok sam uživao u osećaju njenih usta na sebi. koleginica na kolenima pušenje

Mislim da nije bilo više krvi koja je dopirala do mog mozga i kada sam konačno eksplodirao u njenim ustima, osetio sam nivo zadovoljstva kakav sam retko imao ranije. Jecao sam grčio se i uzdisao dok je ona gutala i gutala. Nastavila je da mi sisa kurac, čak i kada sam bio potrošen, sve dok nije počeo da gubi svoju krutost. Konačno ga je pustila i pogledala me sa osmehom.

Posle tog petka popodne, kad god bi Tanja svratila do mog stola, to bi uvek bilo zato što je bila napaljena. Bila je veoma dobra u pronalaženju mesta za nas da se jebemo bez prekida. I dalje sam izbegavao da se uključim u razgovor sa njom jer je i dalje bila iritantna… ali vredelo je jer jebati je i uživati u njenom pušenju su bili vrhunska nagrada.

KRAJ!

(Visited 828 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!