sisata milfara

Guze ili Sise? 1. Deo

Zanimljivosti o sexu

Muškarci su vizuelna bića i ako ćemo biti potpuno iskreni, opsednuti su svim delovima ženskog tela. Ali nekako im sise i guze najviše privuku pažnju. To je uglavnom zbog asocijacije ka seksu koje instinktivno prave. Koje od njih više preferiraju – sise ili zadnjicu – nešto je na šta im je teško da sami odgovore.

Iako će neki muškarci odabrati stranu i odlučiti između sisa i zadnjice, većina njih će ostati neodlučno i reći oboje, jer su oba podjednako privlačna i savršeni su erotski pokretači. Mediji su pomični oko ove teme. Gotovo da možemo reći da su imali trenutke u prethodnim vekovima kada su sise bile u trendu i eru današnjice u kojoj su guze preovladale i preplavili medijski prostor. sisata sa naočarama

Zašto sam pomenuo medije? Pa, oni imaju veliki uticaj na ljude, uopšte, u vezi sa svim, čak i ako je to na podsvesnom nivou. Logično je da će muškarci obraćati više pažnje na stvari koje svakodnevno primećuju, a ako je njihov svakodnevni život bombardovan guzicama, sasvim je prirodno da će im posvetiti mnogo više pažnje. S druge strane, sise nisu izgubile fokus. Muškarci su podjednako opsednuti njima kao i guzama, i to je sasvim prirodno.

Ipak, to nam ne daje odgovor na pitanje: Sise ili zadnjica? Šta muškarci više vole i šta je istina koja stoji iza njihovih opsesija i maštanja?

 

Razlozi – Zašto momci padaju na devojke sa Velikim Sisama?

Najbolji način da odgovorite na ovo pitanje je razmatranje svih mogućih razloga zašto upravo ovi delovi ženskog tela pokreću te reakcije kod muškaraca.

 

Razlozi zašto su sise muška opsesija i pokretač njihovih seksualnih maštanja:

  1. Najjači vizuelni pokretač od početka čovečanstva

Sise su same po sebi ženstvenost i uvek su bile deo muških maštarija. One su im bile motivacija za stvaranje umetnosti. One su bile i ostale simbol plodnosti i seksualne privlačnosti. Tokom vekova, vajari, slikari i umetnici svih vrsta koristili su sise kao jedan od svojih ponavljajućih motiva. O njima su pevali; oni su ih nacrtali; oni su ih obožavali. Sigurno je reći da su muškarci od početka vremena bili opsednuti sisama.

 

  1. Snažna fizička privlačnost i za muškarce i za žene jebanje u sise

Sve je u dodiru, sisanju, lizanju i poljupcima. Budimo realni; to je senzacionalno iskustvo za oboje, i muškarca i ženu. Muški uživaju u njihovom maženju i ljubljenju, a to se dopada i ženama. Čak se i nauka slaže jer akcija dojki stimuliše isti deo mozga kao i klitoris. Dakle, ako se i dalje pitate o savršenom početku predigre, počnite sa sisama.

 

  1. Žensko zdravlje bukvalno cveta u očima muškarca

Prema medicinskim istraživanjima na tu temu, činjenica da sise drže masnoće zapravo je korisna za vaše zdravlje. I muškarci se podsvesno slažu sa tim. Ne sa sisama koje sadrže masnoću, već sa činjenicom da veće sise znače veće zdravlje. Kada vide ženu sa velikim sisama, instinktivno pretpostavljaju da žena jede kvalitetno i dovoljno. Stoga je dakle – zdrava. Njihov primarni instinkt je da traže žene koje su dovoljno zdrave da rađaju i odgajaju decu. Iako su potpuno nesvesni u tome, muškarci velike sise povezuju sa dojenjem i odgajanjem dece, a to je važno za dan kada žele da osnuju vlastitu porodicu.

 

  1. One su slatkiši za oči

Čak i ako situacija nije seksualna i ako su među drugim ljudima ili u potpuno ozbiljnoj situaciji, muškarci će početi maštati o trenutku kada će se dočepati tih divnih sisa. Ako ga žena uhvati kako bulji, to će joj laskati i verovatno probuditi i maštu. Tako se grade seksualne tenzije. To je kao predigra pre predigre, a u muškom umu to doslovno znači: „Nemaš pojma koliko sam napaljen i šta ću ti učiniti čim se vratimo kući.“ Dobra strana za žene je što su sise prelepe u svim profilima, u širokoj odeći, u donjem vešu, gole, prekrivene hranom – sise uvek izgledaju sjajno i žene treba da budu ponosne na njih.

 

KRAJ 1. Dela

(Visited 468 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.