5 decembra, 2023

Gledao sam je sa Bivšim

0
drka i gleda ženu sa drugim

I tako, sedeo sam za trpezarijskim stolom, sa svojom ženom koju sam oženio pre dve nedelje, njenim bivšim dečkom, jeli smo i ćaskali o raznim temama, dok sam pre 15 minuta gledao kako mu puši kurac i kako njegova sperma sleće na njeno lice i u usta. U kakvoj sam se nadrealnoj situaciji našao, pomislio sam. Sve zbog komentara na našem medenom mesecu, o tome da bi bilo napaljivo da je vidim sa bivšim. Da li sam uživao u situaciji? Pa, da budem iskren, da, jesam.

Tokom godina, gledao sam često porniće parova koji se susreću sa strancem u hotelu ili scenarije sa prijateljem u njihovoj kući, a takođe sam čitao i takve priče na internetu i uvek su me uzbuđivale te situacije. Kada se ukazala prilika da to postane stvarnost, iskoristio sam šansu. Međutim, ono što sam video da se dogodilo između moje žene i njenog bivšeg bio je samo početak.

Žena mi je dala opciju da ona bude Kristijanov desert, samo ako se ja osećam prijatno i ako to želim. Kada je glavno jelo bilo gotovo, moja žena je rekla Kristijanu da sedne u dnevnu sobu, dok smo Lidija i ja stavljali prljavo posuđe u mašinu za pranje sudova. Kada smo ostali sami u kuhinji, Lidija mi je prišla i pitala me tiho da li želim da nastavim.

„Zašto da ne“, odgovorio sam.

„Pa, sa obzirom koliko si bio tvrd dok si gledao onaj oral malo pre, nisam iznenađena što želiš.“

Osmeh joj se raširio licem i poljubila me je. Siguran sam da još uvek mogu da osetim Kristijanovu spermu koju je moja žena malo pre željno progutala. Oboje smo izašli iz kuhinje i dok smo to radili, iskoristio sam priliku da razigrano ošamaram njeno dupe. Lidija je sela pored Kristijana na sofu, spustivši ruku na njegovu butinu. Kristijan je iskoristio priliku da pređe rukom gore-dole po Lidijinoj butini.

Dolio sam nam vino i seo u fotelju preko puta, odakle sam malo pre gledao svoju ženu kako Kristijanu sisa kurac. Nastavili smo naše neobavezne razgovore o raznim temama, a onda je Lidija rekla Kristijanu: „Pa, spomeno si da je tvoj ljubavni život u maloj krizi… kada si poslednji put imao seks?“

„Nažalost, pre par meseci.“, odgovorio je Kristijan.

„Pa, došlo je vreme da to promenimo.“ Lidija je uzvratila sa osmehom na licu. „Upravo sam razgovarala sa Goranom. On je uživao u našoj zabavi pre obroka i srećan je što će videti još, pa ću ja biti tvoj desert.“ Kad je Lidija to rekla, stavila je ruku na obris Kristijanovog penisa ispod njegovih pantalona i stisnula ga. „Nećeš imati problema sa tim da Goran gleda, zar ne?“ upitala je Lidija Kristijana.

„Nipošto“, Kristijan je odgovorio, „Sve dok se on slaže sa tim, onda i meni odgovara.“

Klimnuo sam u znak odobravanja.

“U redu”, rekla je Lidija, “Mislim da bi u tom slučaju trebalo da odemo u spavaću sobu.” Svi smo krenuli u našu spavaću sobu sa čašama punim vina u ruci. Kada smo stigli tamo, Lidija je rekla: „Gorane, molim te, možeš li da uzmeš jorgan i odneseš ga u spavaću sobu za goste.“ Uradio sam kako je tražila i kada sam se vratio, Lidija mi je predložila da sednem u stolicu u uglu spavaće sobe, što sam i uradio.

Lidija se okrenula prema meni i zamolila Kristijana da otkopča njenu haljinu. Od pre večere sam znao da ne nosi gaćice i dok sam gledao, Kristijan se pomerio iza nje. Čuo sam rajsferšlus njene haljine. Kristijan je zatim pomerio ruke na naramenice haljine. Spretno ih je gurnuo sa njenih ramena, i dok je to činio, Lidijina haljina je počela da klizi sa njene zgodne figure, otkrivajući njen čipkasti, beli grudnjak.

Lidija je iskoračila iz haljine i bacila je ispred mene. Tu je bila moja, polugola ispred mene, sa bivšim dečkom koji je bio iza nje u našoj spavaćoj sobi. Dok sam gledao, Kristijanove ruke su se pomerile sa njenih ramena na leđa. Tek što se to dogodilo, njen grudnjak je pao na pod, oslobađajući njene raskošne grudi.

Mogao sam da vidim po tome kako su joj bradavice nabrekle, da je već bila uzbuđena. Kristijanove ruke su se približile napred, obuhvativši joj sise. Zatim je poljubio njen vrat dok je povlačio bradavice i uvrtao ih između prstiju. Lidija je zastenjala od zadovoljstva. Kristijanova desna ruka se pomerila sa njene dojke, preko kuka na njenu picu i počeo je da je trlja. Lidija je ponovo zastenjala. jebanje prstima pred mužem

Kristijanova leva ruka je ubrzo usledila i on je obema rukama raširio Lidijine usmine, dok je i dalje stajao iza nje. Sa stolice sam jasno mogao da vidim koliko su unutrašnje usne ružičaste i vlažne. Kao da mi je mogao čitati misli, Kristijan je uvukao kažiprst i srednji prst u pičku i počeo da je jebe prstima.

Mogao sam da čujem po buci koje su njegovi prsti pravili dok su ulazili i izlazili iz Lidijine pičke, koliko je bila mokra i uzbuđena i odjednom sam shvatio da sam počeo da mazim kurac kroz pantalone. Lidija me je videla i namignula. „Momci, mislim da je potpuno nepravedno što sam ja jedina gola i mislim da morate da mi se pridružite.“

Bez razmišljanja, Kristijan i ja smo skinuli svoju odeću i ja sam ponovo seo u stolicu u uglu spavaće sobe, moj penis potpuno uspravljen. Pogledao sam Kristijana, njegov penis je bio sličnih dimenzija, međutim, njegov obim je bio dosta deblji. Njegov penis nije bio potpuno uspravan i ponosno se ljuljao ispred njega.

Lidija je skočila na krevet i pozvala Kristijana da joj se pridruži. Ustao sam sa svog sedišta da otpijem gutljaj vina. Dok sam ja to radio, Lidija i Kristijan su počeli da se ljube. Primetio sam da je Kristijan, koji je ležao na Lidijinoj levoj strani, stavio srednji prst leve ruke na Lidijin nabrekle klitoris i počeo da ga ritmično trlja. U isto vreme, Lidija je koristila svoju levu ruku da okruži Kristijanov kurac i počela da ga drka.

Bio sam hipnotizovan gledajući kako ljubičasta glava njegovog penisa povremeno izlazi iz kožice. Kad je dostigao punu erekciju, mogao sam da vidim da Lidija ne može da okruži sve prste oko njega, kao što je to lako mogla da uradi sa mnom. Kristijanov obim penisa je bio impresivan. Nastavili su da se ljube, dok su masturbirali jedno drugom. Lidijine bradavice su stajale uspravno i tamno crvene. Bili su potpuno nesvesni mene.

Lidija je prekinula njihov poljubac i rekla: “Trebaš mi u sebi.” Zatim se okrenula prema meni, govoreći mi da dođem do kraja kreveta. Uradio sam kako je Lidija predložila. „Dragi, moram da znam da li Kristijan može da me ima bez zaštite?“

Nisam ni razmišljao o odgovoru dok sam je gledao napaljenu: „Bez.“

Ogroman osmeh raširio se Lidijinim licem i potom se pomerila sa Kristijanove strane, okrenula se prema meni i prebacila levu nogu preko Kristijana. Znao sam šta je imala na umu, obrnuti položaj kaubojke, jedna od njenih omiljenih poza, zbog dubine penetracije koja se može postići, a takođe i ugla penetracije. Kristijan je to očigledno znao jer čim je Lidija zamahnula nogom preko njega, uhvatio je kurac i držao ga vertikalno ispod Lidijine pičke koja se brzo spuštala. drka i gleda ženu sa drugim

Kao da je sve krenulo usporeno. Lidija je postepeno manevrisala iznad njegove debele kurčine. Lidija se još više spustila i Kristijanov kurac je potpuno nestao. Ona je postepeno klizila niže dahćući, dok ju je njegov penis ispunjavao. „Oh, tako je tako dobar osećaj. Zaboravila sam koliki si i kako me lepo ispunjavaš.”

Lidija je počela žešće da ga jaše. Svaki put kada se Lidija pomeri i otkrije Kristijanov penis, jasno sam mogao da vidim kako ga njeni sokovi oblažu i čine da blista. Primetio sam da sam podsvesno počeo žešće da drkam svoj kurac, pri pogledu na Lidiju nabodenu na Kristijanov penis. Drkao sam u ritmu njihovog tucanja.

U jednom trenutku je počela svom snagom da se nabija. Besno sam drkao, jer sam znao da Lidija doživljava orgazam. Tada se on malo pomerio, što je promenilo ugao pod kojim je njegov penis prodirao u nju. “O bože, o bože, to je dobro, tako jebeno dobro”, govorila je, dišući plitko i brzo. „Svršavam, svršavam“, vikala je.

Čuo sam tada i Kristijanovo stenjanje i gledao njegovu karlicu kako se pomera prema gore, pokušavajući da uđe što dublje može. Jednom, dvaput, tri puta, njegova karlica je uradila isto i znao sam da njegova sperma uleteće u najdublje delove pičke moje žene. Kako su se oba orgazma smirila, Lidija me je pogledala. svršio ženi na sise

“Pa, mislim da bi trebalo da pokažeš svoju zahvalnost, zar ne dragi?”

Bez potrebe za dodatnim podsticanjem, stao sam blizu kreveta i vrelom spermom obasuo Lidijine grudi. Skupljala je moju spermu sa sisa i njegovu iz pičke i prste počela da oblizuje. Konačno je krenula prema meni i duboko me poljubila, tako da sam okusio mešavinu i Kristijanove i moje sperme.

**

Razgovarali smo posle seksa, svi su se složili da je to bilo prijatno iskustvo i nakon kratkog vremena, Kristijan je rekao da mora da ide. Nakon što je otišao i Lidija se osvežila, krenuli smo u krevet. Ležali smo goli, Lidija je milovala moj kurac, dok sam ja prstima mazio njenu pičku.

“Pa, kako ti je to bilo gledati svoju ženu kako je jebe i puni spermom njen bivši dečko?”

“Veoma sam uživao draga.” Odgovorio sam.

„Znači, uživao bi u nečem sličnom, kada bi se ponovo ukazala prilika sa Kristijanom?“

„Verovatno.” odgovorio sam.

„Pa, videću da li je i Kristijan uživao… a ako jeste, videćemo šta možemo sledeće da dogovorimo.“

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 5 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 2.710 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!