Fotograf i Model

Biti fotograf za mnoge zvuči sjajno, ljudi ma napamet padaju sportski automobili, Sejšeli, manje ili više gole, lijepe djevojke, jet set i luksuz. Za većinu fotografa stvarnost izgleda prilično jadno. Fotografije za putovnice, prve pričesti i krizme, vjenčanja i obiteljska okupljanja. Aktovi i erotske snimke rjeđe su tražene. Ako u izlogu fotografa u vašem susjedstvu vidite takve slike, vjerujte mi, ne radi se o pravilu nego o izuzetku.

Dobivam i ja, povremeno i uglavnom od žena upite za erotskim fotografijama. Često sve ostaje samo na upitu. Ipak , nedavno sam dobio upit i dogovorili smo sastanak u mom studiju. U dogovoreno vrijeme pojavila se atraktivna žena, negdje u ranim četrdesetima. Gledala me ravno u oči i imala je čvrsti stisak ruke, što mi se, moram prznati, dopalo.

 

Predstavila se kao Antonija. Naravno da mi rad, kada radim s osobom koja mi je simptična, čini zadovoljstvo. Kad je skinula kaput, zagledao sam ju malo bolje- kratka, plava kosa, plavo-sive oči, blago otvorena usta s punim usnicama. Ispod bluze primijetio sam ne velika prsa, mali trbuščić, malo šira u bokovima, jača bedra. Nije izgledala baš kao fotomodel, ali mi se dopala.

Dok je pregledavala albume s uzorcima, napunio sam šalice za kavu. Sjeli smo i ona mi je rekla da pozna moje radove s interneta, da joj se sviđa moj način fotografiranja i da joj je prijateljica, koja je bila u mojem studiju s obitelji, rekla da sam opuštena i dobra osoba.

 

Željela je svom dečku pokloniti foto kalendar koji bi trebao biti malo neozbiljniji, slobodniji i drugačiji od onoga što sam pokazao na mreži i u studiju. Pitala je bih li učinio tako nešto? Odgovorio sam joj da slikam ono što kupci žele, ali da joj, na žalost, ne smijem pokazati takve fotografije jerkupci , zbog zaštite privatnosti ne žele da se slike prikazuju.

 

Pitao sam ju bi ona prihvatila da njene fotografije iz te serije pokazujem drugima i odgovorila je da će se o tom izjasniti kada budu gotove i kada ih vidi da su gotove. Dogovorili smo se za cijenu i termin, a još sam joj rekao da na slikanje dođe u laganijoj odjeći kako ne bi bilo na tijelu bilo nikakvih znakova od lastika, kopči ili sličnih predmeta koji ostavljaju na koži trag. Još sam dodao da može sa sobom dovesti i neku svoju osobu od povjerenja kao pratnju. Rekla je da će vidjeti.

Nešto prije dogovorenog termina uključio sam grijanje, jer ako bude hladno guščja koža se vidi na slikama i izgleda glupo. Pripremio sam i par lijepih ručnika, prekontrolirao kameru i osvjetljeneje. Zazvonilo je, stajala je preda mnom, kovčeg s kotačićima u jednoj, a velika Ikeina torba u drugoj ruci. Ogrtač koji sam već poznavao, ispod njega šira, malko labava obična T-majca . Stajala je sama, bez pratnje. Nema pratnje, pitao sam i odgovorila je da ima povjerenja i da je uvjerena da joj neču učiniti ništa što ona sama ne bi htjela, jer bih time narušio svoj ugled i reputaciju. Ušla je i spustila prtljagu.

“Počinjemo s trapericama i bluzom, gdje mogu promijeniti odjeću? ” pitala je i pokazao sam joj put do kupaonice i pripremio se za prvi set. Nazad je došla plavim trapkama, bijeloj, blago prozirnoj bluzi, ispod koje se nazirao crveni čipkasti grudnjak. Stala je uz moje lijepe, stare drvene ljestve. Malo sam popravio njeno držanje i sam i snimio prve slike. Zatim saj joj rekao neka otkopča par gornjih gumba i rastvori bluzu. Grudnjak je bio jasno vidljiv. Okrenula se malo postrance i ocijenio sam da je grudnjak veličine dobar B ili čak C, u svakom slučaju veličina koja mi se sviđa.

Nakon još nekoliko snimaka rekao sam joj: “A sada isto, ali bez grudnjaka”. Prošla je u kupaonicu i ubrzo se vratila bez grudnjaka, ali još uvijek s poluraskopčanom bluzom. Kad se vratila na svjetlo, mogao sam vidjeti njezine svijetlo smeđe areole s malim bradavicama koje su se nazirale kroz bluzu. Nekoliko puta sam pritisnuo okidač. Rekao sam joj da se malo poigra s bradavicama kako bi se malo jače istaknule. Licem joj je preletio vragolast smješak i rekla je da to obično radi netko drugi gledajući prema kutu studija, našto sam odgovorio da ja to ne mogu jer moram snimati, a i predaleko sam. plava milf na slikanju

Stavila je desnu ruku ispod lijeve dojke, pritisnuo sam okidač. Pažljivo je palcm i kažiprstom uhvatla bradavicu i počela ju stiskati i valjati među prstima. Gledala je pomalo zastrašeno prema meni stiskajući jače bradavicu koja je postajala sve veća i sve tamnija. Cijelo to vrijeme nisam prestajao fotografirati. Pogled joj je postao izravniji, usne je lagano rastvorila i izgledalo je da joj se to sviđa. “Dakle, ” rekoh, “baš kako treba, objasnio sam joj kako da ustane, zgrabio sam špricalicu za vodu i smočio je sprijeda.

Tinine bradavice su se stisnule, stajale su kao jedna i štrčale kroz bluzu. S obje je ruke prekrila dojke, što je također dobro djelovalo na slikama. “Sada, podigni ruke i zahvati kosu “, zapovjedio sam, učinila je to, stajala je s štrčećim bradavicama u gotovo prozirnoj bluzi. Izgledala je u početku pomalo iritirano, ali je onda njen pogled u kameru odjednom postao provokativan. Napravio sam još nekoliko i dao joj ručnik da se obriše i rekao joj da sada može obući nešto drugo. Skinula je svoju vlažnu bluzu, rekavši sada si ih i onako vidio. Ostala je stajati ispred mene, gola do pasa, a bradavice su joj i dalje štrčale.

A sada polako povlačite patentni zatvarač hlača. Primijetio sam mali trzaj na njenom licu no onda ga je primila i povukla prema dolje. Rekao sam joj da sada rukama uhvati rubove hlača i lagano ih povlači prema dolje, sve vrijeme sam fotografirao. Rekao sam joj neka gurne lijevu ruku u prednji dio hlača, koje su skoro pa bile malo ispod bokova, kao da se sprema dirati mačkicu. Oči su joj postale svjetlije. Onda sam joj naredio da se okrene guzom prema meni i stavi ruke u stražnje džepove hlača i pogleda me preko ramena.

Žestoki pogled poletio je prema meni, a punašna guza se protezala prema meni. Poželio sam ju dotaknuti, pomilovati, no morao sam se suzdržati. Rekao sam joj da sda nastavi spuštati hlače i nastavio sam snimati hlače koje se sve više spuštaju i stražnjicu čekajući da se pojave gaćice. Pitala je koliko još mora spuštati hlače i odgovorio sam joj dak se ne vide gaćice. Odgovorila je, pocrvenjevši, da nema gaćic i ja sam onda rekao da ih spusti dok ne vidim sve. Stvarno sve, pitala je?

Odgovorio sam joj da sigurno želi promatraču fotografijama pokazati kako je seksi i zavodljiva. Odgovarajući – u redu- spustila je hlače do članaka, nagnula se rađširenih nogu prema naprijed, naguzila se i prema meni su bljesnule njeni predivni, glatki guzovi , obrijana mačkica, stisnutih, ali jasno vidljivih stidnih usana. Da je moja kamera mogla gristi ugrizla bi ju za guzu.

Onda je slijedilo nešto što nisam očekivao. Dovukla je stolicu i sjela na nju prekriženih nogu. Rekla je da je do sada cijelo vrijeme slušala moje upute, ali da će od sada ona meni davati upute što ću fotografirati. Uzeo sam kameru i čekao upute.

Počela je maziti svoje grudi. Jednom rukom je masirala bradavicu, a drugu je gurnula između svojih lagano raširenih nogu, uskoro je i drugu ruku spustila na bedra i onda ih je objema rukama milovala i sve više širila, a ja sam sve snimao. Dok su joj prsti razdvajali stidne usne, prva je kapljica kapula na stolicu. Bila je i te kako mokra.

slikanje milfice dok se maziGurnula je prste u svoju mokru maca. Nekoliko puta gurnula ih je unutra, pa van. Drkala se je prstima, disala je sve teže, gotovo hvatajući zrak. Zatvorenih očiju s olakšanjem je uzviknula. Nakon nekoliko teških udisaja, pogledala me, sada s jasnim, čeznutljivim pogledom. Odloži ovu kameru, skini odjeću, sada trebam muškarca. Nije mi trebala dva puta reći, kamera je bila odložena, a ja gol dok si rekao keks.

Ljubio sam, lizao i usnama cuclao njene bradavice, pritiskala mi je glavu na svoje grudi i uzela moju ruku i gurnula ju u svoje međunožje. Milovao sam ju, skliznuo niz njene vlažne usmine, našao njezin klitoris, osjećajući njezin dah na glavi. Moj penis je buktio, htio je iskočiti iz kože i sudjelovati u tome, no ona je gurnula moju glavu među svoje noge . Klečao sam ispred stolice, moj ukrućeni ud je štrčao u prazno, a ja sam lizao ono što je curilo iz njene mačkice. Lizao sam ju, gurao jezik u nju, cuclao njen klitoris.

Onda sam gurnuo spojeni kažiprst i srednjak u njen otvor i jebao ju prstima, lizajući istovremeno klitoris. Radio sam to sve brže i sve jače. Osjetio sam grčenje u njoj, glasno je uzdisala, mrdala je guzom po stolici, nabijala se na moje lice, čuo sam jedan gromka da, da to, to, jeaaaaaaaahh! . Moje je lice bilo mokro od njenih sokova, usta puna njenog okusa dok je svršavala.

Kad je malo došla sebi rekla mi je bolje ližem nego fotografiram. Onda je ustala i rekla da je sada opet dovedem do svršavanja. Uzela je moj kurac u ruku, prevukla kožicu, ogolila glavić i stavila ga u usta i malo ga pocuclala i polizala da bi zatim rekla de je vrlo ukusan, ali da ga više želi tamo gdje pripada. Sjeo sam na stolac, lagano raširenih nogu, a ona mi je sjela na uzdignuti kurac koji je glatko skliznuo u nju. Stavila je ruke na moja ramena i počela skakati po meni nabijajući se na njega. jebanje plave milf

Bio je nezaboravno ugodan osjećaj biti u njoj, vlažnoj, masnoj , uzbuđenoj, punoj sokova. Bila je uska i dobro sam ju osjetio oko sebe. Jahala je po meni, skakala, ljubio sam ju, ljubio sam joj grudi, drepao rukama njene guzove, razvlačio ih i navlačio na sebe. Htio sam da ga osjeti do maternice. Tresla se, vrtila guzom po mojim bokovima, nabijala se, znoj je curio s nas, bila je van sebe. Odmaknula je glavu od mene, zabacila ju nazad i držeći se jednom rukom za mene jahala me je kao divljeg konja.

Oboje smo bili divlji, ništa nisam vidio, ni osjećao osim nje na sebi i želju da to nikada ne prestane. Vikala je jebi me, jeeeebi me, to, to, uzdisala, režala, cvilila. Stisnuo sam njezine čvrste bokove, nabijao ju na sebe, već sam bio u transu, a ona je već bila van kontrole, grčila se, pritiskala se na mene, bradavice su joj se stisnule i postale tamno ljubičaste, lice joj je bilo u nekoj grimasi, u grču, kao da je ostala bez zraka, svršavala je , a onda je iz mene prokuljalo i sperma je pljusnula duboko u nju, osjećao sam val strasti i miline od vrha glave do duboko u jajima.

Ostala je na meni, naslonila je glavu na moje rame. Osjetio sam moju spermu kako se toči po mojim bedrima, nije me smetalo, ništa sada nije bilo važno, samo ona i ja zagrljeni, umorni, zadovoljni.

(Visited 471 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.