bradavice odlaganje

Edging – Igra na Ivici (Odlaganje Orgazma) 2. Deo

Zanimljivosti o sexu
  1. Neprekidna izgradnja orgazma

Umesto da jednostavno zaustavite svaku stimulaciju kada osetite da je vaš orgazam blizu, možete da promenite pristup.

Prebacite se sa klitoralne stimulacije – Možda prelazite sa klitoralne na vaginalnu nežno maženje picestimulaciju ako vam je obično potreban klitoris za orgazam (a mnoge žene zahtevaju klitorisnu stimulaciju ili ga više vole za orgazam). Pokušajte da senzualno trljate/masirate telo partnera ili milujete dojke. Maženje usmina ili čak analna igra mogu se osećati dovoljno lepo da vas drže blizu ivice, ali nedovoljno intenzivno da vam naprave orgazam.

Neka bude senzualno – ako se usredsredite na senzualne dodire koji se i dalje osećaju dobro, ne dozvoljavate svom telu da se vrati na nulu.

Usporite – Jedan od načina da se uzbudite, ali ne sasvim orgazmički, jeste jednostavno držanje stvari usporenim i stabilnim, umesto da se fokusirate na žestok intenzitet. Ako obično nameravate da što brže svršite, ovaj metod bi mogao biti dobar za vaš utilitaristički pristup ili masturbaciju.

 

Igra ivice za momke

Ne morate ponovo da izmišljate točak kada učite kako da muškarca držite na ivici. Umesto toga, možete da usvojite gore navedene tehnike. Ono može biti nezgodno jer prosto niste u njegovom telu i ne osećate ono što on oseća. Moraćete da obratite pažnju na znakove njegovog tela koji ukazuju na to da je orgazam na putu.

odlaganje edgingVas dvoje biste takođe mogli da razradite sistem reči ili druge signale koji će služiti kao znak da se orgazam bliži ukoliko ne promenite tehniku. Tada možete pauzirati ili promeniti stvari kako on ne bi odmah završio.

Primetićete da kada usporavate dodire i pravite pauze da bi mogao delimično ili u potpunosti izgubiti erekciju. To je sasvim normalno sve dok se i dalje oseća uzbuđeno. Možete povećati stimulaciju ako je mekši tako da postane uspravan ili polu uspravan.

Budući da muškarac može doživeti orgazam odvojeno od ejakulacije, postoji još nekoliko ivičnih tehnika koje ćete iskušati na svom ljubavniku:

Akcija skrotuma – Kada se sprema da svrši, možete da mu čvrsto omotate palac i kažiprst oko testisa. Povucite lagano, ali oprezno da biste sprečili ejakulaciju.

Kontrolišite seks – Preuzmite kontrolu nad njegovim odlaganjem orgazma u pozma kao što je Cowgirl, gde kontrolišete tempo i dubinu penetracije.

Vagajte – upoznajte svog partnera sa skalom od 1 do 10 i povremeno ga proveravajte da li će doživeti orgazam. 1 znači da je orgazam DALEKO. 9 ili 10 znači da se sprema orgazam. Ako iz njegovog tela i reakcija ne možete da prepoznate koliko je blizu vrhunca, samo ga pitajte gde je na vagi.

Neki tvrde da edging može da pomogne muškarcu da poveća penis, smanji erektilnu disfunkciju ili čak da mu “pridoda godine” jer ejakulacija oduzima čovekovom telu od njegove „životne snage“. Ovo možda nije naučno, ali igre ivice mu definitivno mogu pomoći da duže izdrži u krevetu ako je problem prevremena ejakulacija. ljubavni sex

 

Kada sebi dozvoliti orgazam?

Jednom kada savladate umetnost Edging-a, možda ćete se zapitati kada je pravo vreme da se prepustite orgazmu. Istina je da – Nema pravog vremena. Sve zavisi. Možete dva ili tri puta odložiti ejakulaciju pre nego je dozvolite. Ili možda želite da vidite koliko dugo možete da idete i koliko je impresivan orgazam!

Naravno, ako uspostavljanje orgazma postane mnogo teže ili ako imate vremensko ograničenje, možda nećete moći da imate sesiju maratonskih ivica, i to je u redu!

 

Kontrola orgazma – Kada odlažete orgazam partneru, možda ćete ga malo mučiti ne dopuštajući mu da svrši (ovo je poznato kao “poricanje” orgazma). Upravo iz ovog razloga igra ivice odlično funkcioniše kao vrsta kontrole orgazma.

Možete čak i da mu ne dozvolite da svrši dok ne postigne neki cilj. A ako odlaganje postane dosadno ili više nije zabavno, slobodno završite stvari i nastavite sa svojim danom.

 

KRAJ 2. Dela

(Visited 422 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.