peting kao predigra

Edging – Igra na Ivici (Odlaganje Orgazma) 1. Deo

Zanimljivosti o sexu

Toliko seksi blogova i časopisa danas govori o Edging-u! Ali šta je tačno “igra na ivici?”

Odlažete orgazam NE dopuštajući sebi da svršite brzo. Ponovite taj postupak onoliko puta koliko možete da izdržite pre nego što konačno dopustite sebi orgazam. Učiniće da se vaš odlaganje orgazmaorgazam oseća mnogo moćnijim i intenzivnijim. Edging je ponekad poznat i kao kontrola orgazma kada to radi vaš partner sa namerom da kontroliše kada svršavate. Možete samostalno da se samozadovoljavate na ivici ili možete kontrolisati orgazam zajedno sa partnerom. Krenimo u detalje …

 

Zašto biste želeli da naučite ovu igricu?

Kao što sam ranije spomenuo, ovametoda može proizvesti snažniji orgazam, čak i onakav koji biste mogli nazvati „eksplozivnim“. Kontrola orgazma u rukama vašeg partnera omogućava mu da bolje razume vaše telo. Osim toga, nikad ne znate kada ćete moći da svršite ako vaš čovek preuzme vladavinu, što je jako zabavno!

 

Neki ljudi ne vole Edging!

Odlaganje nije za svakoga. Nekima to smeta. Ako odmicanje od orgazma prouzrokuje da propustite priliku za vrhunac i potpuno izgubite orgazam tokom sesije, onda vam prirodno neće biti po volji. Možda ćete morati da započnete ispočetka, bez ikakvog ranijeg nakupljanja. Svako telo je različito, i zato je toliko važno obratiti pažnju na svoje. Ti najbolje znaš! Odlaganje bi u nekim trenucima moglo biti lakše nego u drugim, što je sasvim u redu. Iako biste možda želeli da ga podstaknete, neke sesije neće biti pogodne za produženo nagomilavanje. U redu je pustiti taj cilj za drugi put.

 

sexy predigraTehnike tokom seksa, predigre ili masturbacije

 

Suština je sve u tome da dođemo na samu ivicu orgazma .. bez prelaska! Kako tačno to radite? Ove tri tehnike obično koriste ljubitelji ivica.

 

  1. Stop

Prva tehnika je možda najlakša. Jednom kada osetite da vam se približava orgazam, samo prestanite. Prestanite da se dodirujete ili radite bilo šta drugo što vas stimuliše. Zastanite dok se osećaji ne povuku. Tada vi ili vaš partner možete početi da stimulišete svoje telo … Sve dok ne osetite da se približava još jedan orgazam! Onda… Stanite ponovo. Ponovite ovaj postupak jednom, dvaput, tri ili više puta dok ne budete spremni za konačni vrhunac.

Važno: Ovo deluje samo ako vi/vaš partner dovoljno poznajete telo jedno drugog.

 

  1. Promešajte karte

Drugi način da promenite stvari prilikom Edging-a je jednostavno korišćenje tehnike koja se razlikuje od one koja vam treba za orgazam. To znači da i dalje možete da dodirujete klitoris ili G-tačku, ali ne radite aktivno ono što je ono što vas obično dovede do vrhunca.

 

Na primer – Možda jednostavno dodirnete, stisnete ili pritisnete klitoris, umesto da ga trljate na način koji vas obično dovodi do orgazma. Ili možete na trenutak oralno da zadovoljavate partnera PRE nego se vrati da vas stimuliše držeći vas na ivici. Na taj način ste i dalje seksualni, ali ne idete prebrzo ka orgazmu. edging

 

Možete fokus u potpunosti preusmeriti sa seksualne stimulacije da biste sprečili orgazam. Jedna od metoda koja bi vam mogla biti korisna je usredsređivanje na vaše disanje. Kako se približavate tački bez povratka, vaše disanje je verovatno brže i plitko, pa je odvajanje vremena za fokusiranje na svaki udah i sporiji izdah jedna od najboljih tehnika.

 

Ili … Potražite distrakciju

Ako imate problema sa zaustavljanjem vrhunca, možda želite da vaš um i telo budu usredsređeni na nešto drugo A NE na to koliko je dobar osećaj. Ovo je sjajno vreme da isprobate distrakciju „bola“ ako ste u grubom seksu ili BDSM-u. Strateški ugriz ili šamar mogu vam prekinuti orgazam, omogućavajući vam da kasnije krenete ponovo. Naravno, ako ste tip koji ne želi bol u svojim igricama, možda biste se trebali odlučiti za drugu tehniku.

 

KRAJ 1. Dela

(Visited 419 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.