dignut a uspavan

Duhovita Seksualna Iskustva Žena 3. Deo

Zanimljivosti o sexu

„Bilo je veoma čudno gledati tone porodičnih slika na zidu.“

“Bilo je to moje prvo seksualno iskustvo. Mazili smo se na kauču, a nakon nekog vremena pitao me je da li želim da uđem u spavaću sobu. Rekla sam da, ali onda me je odveo u spavaću sobu svojih roditelja! Sećam se da je rekao da je oduvek želeo da ima seks u krevetu svojih roditelja i da su van grada da nas neće uhvatiti. Bilo je vrelo, ali je bilo i super čudno gledati na tone porodičnih slika na zidu i komodama oko nas. Imala sam svoje prvo pušenje i ručni rad na krevetu para koji će se vratiti sa odmora, namestiti se u krevet i pojma neće imati šta se u njemu dogodilo nekoliko dana ranije. Zaista se nadam da je promenio čaršave!”

 

„Primetila sam da nisam dobijala glasovne povratne informacije.“        ona puši a on spava

“Kad sam bila na fakultetu, spojila sam se sa tipom koji je pušio puno trave. Mislim, bio je prilično naduvan svaki dan. Svidelo mi se što je zaista bio opušten, ali ispostavilo se da je možda bio i previše 😀 Jedne noći smo se seksali, a on je zastao usred njega. Pitala sam ga šta nije u redu, a on je rekao da je prenaduvan i umoran. Budući da sam bila velikodušna, ponudila sam mu da mu popušim kurac i on je rado prihvatio. Dok sam to radila, primetila sam da zapravo nisam dobila nikakvu glasovnu povratnu informaciju ili nešto slično. Podigla sam glavu i videla da je zaspao! Posle toga smo se prestali viđati.”

 

„Goli u kabini za presvlačenje“.

“Kad sam izlazila sa svojim prvim dečkom, uvek smo razgovarali o nekonvencionalnim mestima za seks. Rekao je da mnogo želi seks u svlačionici, pa smo odlučili da se to i dogodi. Bila sam tako nervozna. Nikad nisam imala seks na javnom mestu! Proveli smo neko vreme samo šetajući po tržnom centru i izmislili celu ovu priču osoblju o tome kako smo pokušavali naći odeću za neku posebnu priliku. Na kraju smo oboje otišli u kabinicu, vodeći računa da je prazna i da osoblje nije mnogo znatiželjno. Ušli smo, skinuli se i krenuli u skciju, sve vreme pokušavajući da međusobno neformalno razgovaramo, da ne delujemo sumnjičavo. Nikada nisam ni pomislila da ću reći: „Mislim da bi ta košulja izgledala bolje sa tim pantalonama“, dok je neko bio bukvalno u meni!”

 

“Držala sam glavu spuštenu, kurac još uvek u ustima, sve dok se situacija nije raščistila.”

“Jedne noći sam odlučila da budem avanturista. I dok se moj dečko vozio autoputem, otkopčala sam mu pantalone i počela da mu pušim. Sve je bilo dobro dok nije počeo malo da skreće. Pretpostavljam da nije mogao da se skoncentriše na vožnju. Tada se pojavio policajac koji je vozio za nama. Rekao mi je da auto prolazi pored našeg, pa sam držala glavu spuštenu, kurac miran u ustima, sve dok nije bilo sigurno da se podignem. Oboje smo pucali od smeha “. u trojci sa prijateljima

 

“Tada su mi rekli da sam bila njihov najbolji izbor za trojku.”

“Bilo je to veče pred devojačke večeri moje prijateljice, a ja sam odsela kod nje u kući njenog verenika. U prošlosti je bilo puno puta kada se ona napila i počela da se zeza sa mnom (ili sa bilo kim u blizini) i to njenom budućem nikada nije smetalo. Dakle, bili smo u njihovom podrumu/sobi za zabavu, igrali smo igre, a ona i ja smo bile vrlo pijane. Sledeće što znam, ljubile smo se, a njen verenik je bukvalno počeo navijati! Draga, snovi ti se ostvaruju!”- rekao je. Prestala sam jer sam bila potpuno zbunjena, a onda su mi rekli da sam njihov najbolji izbor za trojku. Bila sam u fazonu – ma ko ga jebe! I na kraju smo to i učinili.”

(Visited 394 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.