oralni sex u taxiu

Duhovita Seksualna Iskustva Žena 2. Deo

Zanimljivosti o sexu

„Nisam mogla a da ne pokušam da rešim matematički problem.“

“Prvi put kad sam imala seks sa dečkom iz srednje škole, bili smo sami u kući njegovih roditelja. Popeli smo se do njegove sobe, a on me je položio na krevet. Ali baš kad ga je stavio, pogledala sam gore ka plafonu i primetila da je tamo zalepio određene matematičke jednačine. Sve vreme nisam mogla da se prepustim sexu dok ne rešim taj matematički problem. Rekla sam mu da ovo neće ićii i umesto toga izašli smo na picu.”

seks u prljavom wc-u

 

„Kažu da tokom sexa nismo ni svesni svog okruženja.“

“Bila je to neka žurka vezana za fax mog dečka. Bilo nam je dobro ali me je pitao da li želim da se iskradem sa plesnog podijuma. Potrčali smo do muškog kupatila, izabrali kabinicu i počeli da se tucamo. To je bilo sve super, dok trojica njegovih ortaka nisu ušla u kupatilo. Počeli su da ćaskaju uz pisoare, a mi smo bili samo u kabini, goli, pokušavajući da budemo što tiši. Tada sam se vratila u stvarnost i shvatila koliko je zapravo taj toalet bio odvratan, prljav i smrdljiv 😀

 

„Poseo me je na nasumični automobil parkiran u uličici.”

“Kada sam se prvi put doselila u taj veliki grad, naišla sam na profil na na jednom sajtu sa ovim tipom koji je bio poprilično popularan. Budući da sam nova i u gradu gde me niko ne poznaje, rekla sam sebi, hej, zašto dođavola ne … i poslala mu poruku. Dan ili nešto kasnije, imali smo dejt u nekom kafiću. Posle nekoliko koktela, otišli ​​smo u restoran. Kad smo stigli do separea, odmah smo počeli da se ljubimo i hmmm … istražujemo tela jedno drugog. Pre nego što se konobar vratio mi smo se iskrali u uličicu pored. Posadio me na neki random automobil parkiran u uličici i pokazao mi tačno kako je to kada ti neko liže picu na tuđem automobilu.”

 

„Bilo je to savršen let za jedno veče.“ oralni sex u avionu

“Bila sam na 12-satnom letu, a momak pored mene bio je prilično sladak. Kunem se da je bio blizanac Rajana Goslinga i bio je u vojnoj uniformi (kojoj je teško odoleti, zar ne?). Započeli smo razgovor i nekoliko sati kasnije pokušavala sam da zaspim kad je rekao da mu glavu mogu nasloniti na krilo kako bi bilo udobnije. Tako sam i učinila, ali nakon nekoliko minuta mogla sam da osetim da mu postaje teško… ali i tesno u gaćama 😀 Stavio mi je pokrivač preko glave da nas niko ne vidi, ali gotovo sam sigurna da je žena s druge strane prolaza mogla videtii šta se dešava, posebno kad sam mu povukla kožicu i počela da mu ga pušim. Srećom, svršio je prilično brzo. Razgovarali smo posle leta sve do predaje prtljaga, a zatim se više nikada nismo videli.”

 

Izgubila sam pirsing sa nosa u taxiu i želim ga nazad!“

“Pušila sam nekom liku kurac na zadnjem sedištu taxia. Bilo je neverovatno napaljujuće i na kraju smo se spojili još nekoliko puta u narednim danima. Ali izgubila sam pirsing u taxiu i želim da ga vratim … ali previše se bojim da pitam vozača taxia, jer ko zna šta je tamo video?” 😀

(Visited 556 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.