april 15, 2024

Dominacija u Visokim Štiklama

0
pseća poza u velikim štiklama

Kucanje na vrata dolazi neočekivano. Odložio sam knjigu i ustao iz kreveta da vidim ko kuca na vrata moje spavaće sobe. Otvaram vrata i ona me na silu gura u sobu. Potpuno sam zatečen usled njene iznenadne pojave i nasilanog pristupa. Ona me gurne uza zid i oštro pokaže na mene. „Nemoj reč da si progovorio!“

Još uvek pomalo ošamućena od svega ovoga, počinjem da primećujem šta nosi na sebi. Jebozovna uska haljina, zelena je i pitam se da li je to ONA zelena haljina. Ne mogu da razaznam da li ima nešto ispod, ali vidim čarape i – seksipilne štikle. Kako može da hoda u njima? Prave kurvanjske štikle sa visokim potpeticama.

Njena ruka me grabi za međunožje i vraća me u stvarnost. Pogledam dole u njenu ruku, a zatim u njene oči. Ponovo počinjem da govorim, ali ona me prekida oštrim šamarom. Ona drži levu ruku na mom ramenu a desnom rukom trlja moje međunožje, što brzo počinje da daje željeni efekat.

„Ne želim da čujem da iz tvojih usta izlazi ni jedna reč, ni jedan jauk. Jasno!?“

U ovom trenutku odlučujem da držim jezik za zubima i samo klimam glavom.

Ona nastavlja da mi trlja moj sada natečeni kurac kroz pantalone, dok pogled spušta na izbočinu koju je stvorila. Ona ponovo pogleda u moje oči i kaže „Ovo je MOJ kurac, jasno?” Mogu samo da klimam glavom. Podižem ruku da je dodirnem a ona momentalno prestaje da mi trlja kurac i odguruje mi ruku.

„Ne. Ako želim da me dodirneš, reći ću ti.” Ona me oštro gleda da se uveri da razumem.

Obema rukama poseže da mi otkopča pantalone, spuštajući ih zajedno sa mojim boksericama na kolena. Moj tvrdi penis štrči prema njoj. Vraća jednu ruku na rame, a drugom rukom počinje polako da mi ga drka, povremeno zastajkujući da ga čvrsto stisne. sisanje kurca u velikim štiklama

„Moram ovaj kurac da pokvasim pre nego što ga upotrebim, zar ne?“ Ona počinje polako da klizi prema dole, balansirajući se na tim šiljastim štiklama. Ivica njene haljine uzdiže joj se uz butine, otkrivajući vrhove čarapa. Ne skidajući pogled sa mojih očiju, ona se naginje napred i guta moj kurac u svoja topla, vlažna usta.

„Mmmmmmmmm.” Ona stenje oko mog kurca, terajući me da zadrhtim od vibracije zvuka. Počinje ubrzano da klizi ustima gore-dole po mom kurcu, zastajkujući s vremena na vreme da dođe do daha. Kolena mi slabe i mogu samo da stenjem. Sagnem se i stavim joj ruku na potiljak, ali ona je odmah ošamari. Moram da prislonim ruke iza sebe uza zid da bih se balansirao.

Gledajući dole, vidim da joj je druga ruka klizi ispod suknje i ona kreće žestoko da nabija prste u pičku. Očajnički želim da je zgrabim i izjebem ali znam da ne smem. Nakon par minuta njenog neverovatnog orala, ona iznenada prestaje. Ona gleda u mene dok moj penis vlažno blista ispred njenog lica. Ona ustaje i gleda me u oči.

„Sada ću jebati ovaj MOJ kurac dok ne svršim na njega!” kaže ona oštrim, kurvanjskim tonom.

Okreće se, pružajući mi lep pogled na tu zelenu haljinu pripijenu uz njeno čvrsto dupe, pre nego što se sagne i povuče je preko kukova. Vrhovi njenih čarapa su otkriveni zajedno sa belim podvezicama, primetan je nedostatak gaćica i jedna VEOMA mokra pička. Ona se savija napred, pokazujući način na koji te droljaste štikle zatežu njene zgodne listove i bedra dok se zavlači između nogu da uhvati moj mokri kurac. pseća poza u velikim štiklama

Ona postavlja glavu mog penisa na ulaz u njen mokri ulaz i jednim neverovatnim pokretom se nabija na moju kurčinu! Ne mogu da se zadržim da je ne zgrabim za struk, ali ona me uhvati za obe ruke i odgurne ih. Ne pomera se nekoliko sekundi i mogu da osetim kako me njeni mišići masiraju pre nego što počne polako da klizi napred-nazad primajući ga celom dužinom.

Ona počinje da povećava brzinu, balansirajući se na tim šiljastim štiklama i odbijajući svoju seksi guzu o moje kukove dok me jebe. Stenje i grči se dok je rastežem svojom debelom kitom. Moj glas se pridružuje njenom i moje ruke ponovo kreću da je hvataju za struk. Ovog puta im dozvoljava da ostanu tu jer počinje brzo da se približava tački bez povratka. Počinje da me jebe snažno i brzo, udarajući to gipko dupe o mene sa divljom energijom.

Sada se suzdržavam kao lud, pokušavam da ne svršim iz straha od kazne. Ali tada ona kreće da svršava. Počinje kao tiha tutnjava u njenom grlu, a ubrzo se uzdiže do životinjskog krika dok ona divlje lupa guzom po mom tvrdom penisu. Njeni mišići stiskaju i masiraju dužinu mog penisa dok je orgazam preokuplja.

Nakon nekog vremena ona odgurne obe moje ruke sa svog struka pre nego što sklizne sa mog penisa koji još uvek pulsira. Njena haljina se vraća na svoje mesto dok ustaje i okreće se da se ponovo suoči sa mnom. Hvata mi kurac i žestoko ga steže. „Mmm. Volim da se igram sa SVOJIM kurcem.”

Gledam je sa kombinacijom strahopoštovanja, uzbuđenja, neverice i nade. Nadam se da me neće samo tako ostaviti. Ona počinje da se okreće, a ja počinjem da izražavam protest zbog čega je ponovo uputila taj izoštreni pogled na mene.

„Da? Želeo si nešto da kažeš?” gutanje vrele sperme

Ne govorim ali bacam pogled na svoj još uvek kruti kurac u njenoj ruci. „Oh.” kaže ona pomalo sarkastično. „Jesi li i ti hteo da svršiš?“ Snažno klimam glavom „DA“. Razmišlja na trenutak, dokono prstima mazi moje stablo. „Pretpostavljam da si danas bio dobar.“ Opet energično klimam glavom. „A i onako sam jebeno gladna vrele sperme.“ – ponovo kleči, otvara usta i pruža jezik napolje.

Bez ikakvog dodira ja samo naslanjam glavić na njen mokar jezik i krećem da ekplodiram! Prvi mlaz joj prekriva nos i čelo a sledeći joj završavaju duboko u ustima. Ona zatvorenih očiju počinje da guta sjajnu gustu tečnost.

Ustaje, briše spermu sa lica uz ogroman osmeh. Ona fiksira seksi pogled na mene pre nego što se okrene i uz lupkanje štikli izađe iz sobe, zatvarajući vrata za sobom.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 5]
(Visited 1.004 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!