pacijent liže doktorkinu pičketinu

Doktorka, Doktorkaa..!

MILF

Poranio sam, kao i obično. Moj termin je zakazan za 12.30, a sada je 12.15, takav sam; obično najmanje 15 minuta poranim. Ali ja sam okoreli posmatrač ljudi, i kao takav sam prilično srećan što samo sedim i gledam kako svet prolazi: često dolazim ranije, gde god da moram da budem, samo da bih mogao da posmatram svet kako prolazi.

Nevolja je u tome što je vreme za rani ručak i što je vrlo malo ljudi oko mene, tako da sedim nasuprot vratima dr Mitić i vidim dva pacijenta koji pre mene ulaze i izlaze. Drugi pacijent je ušao, pa izašao i ostavio širom otvorena vrata. Jasno mogu da vidim dr Mitić kako sedi za svojim stolom i tapka na kompjuteru.

Bacim pogled na sat da proverim vreme i sedim još par minuta. 12.35 je došlo i prošlo, a on još uvek sedi tamo i još uvek kucka po svom kompjuteru. Pre nego sam krenuo da ustanem i pitam, začuo sam glas – “David?”

Gledajući dole ka kraju hodnika vidim vitku ženu koja me sa iščekivanjem gleda, brz pogled po čekaonici pokazuje da sam sada jedini preostali muškarac, a samim tim i jedini preostali David, pa ustajem i idem ka njoj .

‘David za pregled mladeža?’ ona pita.

Ja se smešim. ‘Da, to sam ja.’

‘Izvinite što ste čekali.’

„Izvinite ali, rečeno mi je da idem kod doktora Mitića.“

„Da, tako je, nas je dvoje Mitića. Da li je to u redu, da li želite da promenite?’

‘Ne, ne, sasvim je u redu, samo sam se malo zbunio, to je sve.’

Nasmešila se. “Dobro, onda ovuda.” Okrenula se i koračala ispred mene.

Hodajući iza nje, proučavao sam pogled sa zadnje strane: ne viša od 170cm, bela široka svilena bluza uvučena u elegantni crno-beli šorc do sredine butina koji je bio preko crno-belih helanki i crne sjajne ravne cipele. Prilično moderno, posebno za, usuđujem se da kažem, nekoga njenih godina.

Kada sam je prvi put video moj utisak je bio da 50 i koju, ali kad sam joj prišao, njene bledoplave oči su mi rekle bila je starija, bliže 60. Ali, kakva god da je bila, imala je veoma doteranu figuru sa plavom kosom i glatkom kožom sa minimalnom šminkom. Atraktivna i definitivno vredna divljenja.

Ušla je u poslednju kancelariju, okrenula se prema vratima, sačekala da uđem i zatvorila je za sobom. ‘Molim sedite.’ Pet minuta kasnije ona je završila preliminarna pitanja, zamolila me da se skinem do donjeg veša i da sednem na sto za pregled. „Da li sada postoji nešto posebno što biste želeli da proverim?“

“Ne, ništa posebno.”

„U redu, imam rutinu koju pratim, tako da ne bi nešto propustila, pa ćemo samo da prođemo kroz to, ako postoji nešto za šta smatram da treba obratiti pažnju, onda ću to proveriti skenerom i vratiti se na to kasnije ako je potrebno.’

Klimnem glavom sa razumevanjem. Zatim je snizila visinu stola za pregled pomoću elektronske naprave i počela da mi pregleda glavu. Stala je ispred mene sa svojim butinama samo dodirujući moja kolena i počela prstima da mi prelazi preko glave. Bilo mi je lepo pošto su mi oči taman u liniji sa v-linijom njene bluze, mali nagoveštaj dekoltea učinio je pogled erotskim, imam veoma aktivnu maštu.

Njen suptilni miris je prikladan za njeno radno mesto; veoma delikatna aroma. Te prve minute provodim gledajući njenu kožu i zamišljajući šta se krije iza njenog dekoltea. Imala je veoma mekane prste sa laganim, ali pronicljivim dodirom koji je prelazio preko moje kože i, kada sam preboleo početnu novinu da imam intiman pregled koji je ovaj put rradila žena, smestio sam se da potpuno uživam u njenom dodiru.

Nakon što je završila moju glavu i ramena, podigla je sto i zamolila me da legnem na stomak, a zatim mi je pregledala leđa. Činilo se da joj ništa nije moglo promaći; povremeno gledajući izbliza pomoću skenera, povremeno praveći belešku na svom računaru. Završila je moja leđa i prešla na moje noge. Završila je moju drugu nogu kada je pitala, ‘Da li se ikada sunčate goli Davide?’

„Ne, ja se zapravo nikada ne sunčam. Ali ja imam veoma veliku i lepu baštu, tako da ponekad radim oko nje bez majice; ili sedim ili spavam napolju na vazduhu, ali ne na suncu već uvek negde prikriven od direktnih zraka.’ Odgovorio sam.

„Hmmm, dobro, bolje je da svejedno proverimo svuda. Hoćete li malo spustiti svoje šorc za mene, molim vas.”

Gurnuo sam ih dole do butina, a ona je nastavila sa mojom guzom. I, samo na kratko, postalo je veoma intimno. Prstima je milovala moju zadnjicu, zastala na nekoliko mesta i jednom skenirala. Zatim, nakon što je zabeležila svoje poslednje skeniranje, raširila mi je guzove i prstom prešla sa svake strane: nije dodirnula moj sfinkter, ali je bila izuzetno blizu. Zatim je prešla prstom gore-dole po mom perineumu, skoro, ali ne sasvim, dodirujući moje testise.

Uživam u ovome a jedina stvar koja sprečava tu scenu da bude seksualna je to što je veoma klinički profesionalna po pitanju toga. Ali ipak, ova žena je upravo prošla prstom kroz pukotinu moje zadnjice i bila je na centimetar od dodirivanja mog anusa i testisa. Moj penis ima tendenciju da reaguje na takve stvari, znate. E pa ni današnji dan nije bio izuzetak.

‘Okej Davide, povucite šorts i okrenite se molim vas.’

U kurac! Jebiga, morao sam se okrenuti kako mi je rečeno. I tako, sa veoma crvenim licem, to sam uradio. I nije rekla ni reč. Na kraju krajeva, bila je prikrivena, ali prilično očigledna izbočina. Zato se zavalim, odahnem i čekam dok mi ona uradi prednji deo. Ali onda shvatim da je detaljno pregledala moju guzu! Što verovatno znači da će ona isto uraditi sa mojim preponama.

Oh, Bože. Ipak, trudio sam da ostanem pribran. I pregled je išao po istom šablonu kao i ranije, pregledala me je od glave do pete, povremeno skenirala, povremeno pravila beleške. Onda je došao trenutak.

‘Davide, volela bih da gurneš svoje šorts dole i onda možemo da završimo.’

Nisam mogao ništa da uradim, osim da skočim i potrčim ka vratima pretpostavljam, ali uradio sam kako je tražila. I tako mi se šorc spustio do butina. Zatvorio sam oči i pomislio na srpsku železnicu; Najmanje seksualna stvar koju mogu da se setim u ovom trenutku, ne mogu da govorim u ime drugih ljudi, ali obično radi za mene. Danas ipak nije.

doktorka mu proverava kuracI počela je sasvim dobro. Pokrila mi je kukove, a zatim mi pročešljala stidne dlake. Zatim je podigla moj penis sa puta mojih testisa i položila ga preko mog stomaka. Znam da nema ništa loše u tome, ali kada je nehajno položila ruku preko njega, dok je pregledavala moje testise, stvarno je počelo da ide naopako. Tada je prestao da bude penis i počeo da se pretvara u kurac, ako me razumete.

Počeo je da se stvrdnjava pod toplinom njenog dlana.

‘Opac!’ uzviknula je. “Još nismo spremni za tebe.”

A ja sam zastenjao u mešavini stida i ogorčenja. Osetio sam kako joj se ruka pomera i njeni prsti četkaju meku donju stranu mog sada pobesnelog penisa, pogladila me je po vrhu glave, kliznula prstima između mog stomaka i moje kurčina i uzela ga u ruku. Zatim je polako počela da pumpa pesnicu gore-dole. Sada sam stenjao iz sasvim drugog razloga. Naročito kada je nastavila sa pregledom mojih jaja tamo gde je stala.

Njeni vrhovi prstiju su ih nežno masirali, kotrljali s jednog prsta na drugi, a onda je jednim vrhom prsta povukla liniju od poleđine mojih jaja, sve do dužine moje osovine do proreza pre nego što su me njene ruke obavile i ona je rekla: „Najbolje da sve detaljno prođem, za svaki slučaj.“

Počela je da pomera moj kurac između svoje dve ruke, vrhovima prstiju ga milujući, od korena do vrha, prateći vene, prelazeći prstom oko njegovog vrata, dodirujući prorez, manipulišući mojom kožicom. Njeno lice tako blizu mog pulsirajućeg penisa da osećam njen dah na svojoj koži: mogu da zamislim njene oči kako me ispituju, kao neki posebno zanimljiv primerak. A onda – “To je to Davide, pregled obavljen.” I, na delić sekunde, zaista sam pomislio da je to to. Sve dok nepogrešivi dodir njenih usana i topla vlaga njenih usta ne skliznu niz moj penis.

Skoro sam svršio u tom trenutku! Skoro da sam joj eksplodirao u usta u tom jednom dugom poniranju. Ali sam uspeo da stisnem svaki mišić koji sam imao i sve to da zadržim. Ali postojao je problem… Ona je veoma dobra u tome. Usta su joj veoma topla, veoma mokra i veoma pokretna. Ona ne forsira tempo i nije gruba. Ne znam koliko je muškaraca pregledala, ali zaista je jako dobra. doktorka sisa pacijentov tvrd kurac

I ona takođe očigledno ne žuri; ona provodi dugo vremena radeći glatko i sporo, nadam se da uživa koliko i ja. Njena glava se kreće gore-dole, ponekad me uzima celog u sebe, drugi put samo glavić, izgleda da voli da sisa; ona provodi dosta vremena radeći to, gurajući me do zadnjeg dela grla i sisajući gasno uz telo penisa, zatim samo glavić sisajući vrh, povremeno me izvadi celog iz usta i siše i žvaće. Ali ona me definitivno mnogo voli u svojim ustima.

Njena glava počinje da se kreće malo hitrije, još uvek glatko, ali počinje da se ubrzava. Vlažna toplota obavijala je glavu mog penisa, njene usne su klizile gore-dole po mom glaviću, njena glava i pesnica su se kretale gore-dole, sve me guralo ka vrhuncu. I mogu da osetim kako peckanje postaje fino.

‘Oooh, doktorko Mitić, doktorko Mitić!’ ja stenjem.

Stavljam joj ruku na čelo, usporavam je. Ona staje, podiže pogled. Izlazim ispod nje, iskoračim na pod i puštam šorts. ‘Nećete se tako lako izvući iz ovoga doktorko.’ Polu osmeh na njenom licu dok oblizuje usne i okreće se sa mnom, posmatrajući.

Pružam ruku i guram prste u pojas njenog šortsa, privlačim je uz sebe, skidam je. Nagnuvši se napred zarežim joj na uho. “Na sto doktorko.” Ona se naginje unazad, stavlja ruke na sto i odguruje se, a zatim se pomera nazad dok ne sedi sa nogama koje vise preko ivice. Guram se između njenih nogu, ona gleda dole u moj kurac, stoji na svom regulisanju 45 stepeni, i još jednom oblizuje usne.

Držeći njena kolena uz svoj struk, okrećem se dok ne stanem na kraj stola, a zatim joj podižem noge da je nežno prebacim na leđa. Gurajući svoje lice između njenih butina, pritiskam nos u njenu picu, udišem njen ženski miris. Stojeći uspravno, podižući njene noge sa obe strane moje glave, izvlačim joj gaćice, spuštam ih niz njene noge preko njenih cipela.

Zgrabim elektronski daljinac stola, proučavam ga na sekundu, a zatim pritisnem dugme dovodeći ga do maksimalne visine: možda ću morati da nabavim jedan od ovih. Saginjem se i guram meko toplo meso na vrhu njene butine, guram svoje lice pravo u pregib gde se njena butina susreće sa preponom, vlažna toplota uleće na moj obraz.

Ona stenje dok okrećem glavu i jezikom vučem po dužini njene pice, pritiskam usta uz nju, sišem njene sokove. Ima istaknute unutrašnje usmine, spoljašnje ravne i bez dlake, kaput njenog klitorisa je dug i takođe istaknut. Ližem gore-dole, sisam njene unutrašnje usmine. Gurnem jezik u nju, nos zarobljen ispod klita. pacijent liže doktorkinu pičketinu

Jebem je svojim jezikom, ližući duboko, jezikom klizeći po mekim zidovima, njene tečnosti se skupljaju u mojim ustima, gutam. Ubrzo pronalazim sićušnu izbočinu njenog klitorisa. Ona dahće i prstima mi grebe po potiljku pre nego što se zakači za moje uši. Čujem njen šapat: ‘Oh da da da.’ dok se igram sa njenim klitorisom; dok ga pritiskam, prelazim vrhom jezika preko njega, zadirkujem ga po ivicama, kotrljam ga, sisam i grickam.

Osetim kako joj se guza počinje trzati, njena bedra se stisnu uz moje lice; meka koža uz moje obraze. Njena karlica gura se prema gore, prema mom licu.

Ona stenje, “Ahhhhhhh.’

‘O da o da.’ Ona stalno ponavlja u sebi.

Usporava se do grčevitog tremora, a zatim se smiruje uz smiraj orgazma. Uspravljam se i gledam dole u nju. Zatvorenih očiju, sa jednom rukom podignutom uza zid, drugom pored stola. Njena bluza se podigla da otkrije njen stomak, njen stomak se diže i spušta sa svakim udahom, a noge su joj se vratile na moja ramena. Još jednom uzimam kontroler, spuštam sto na pravu visinu: definitivno moram sebi da uzmem jedan od ovih, i pomeram se da pritisnem njenu guzu.

Trljam kurac o lepljivost između njenih butina, klizim dužinom gore-dole. Njena ruka se podiže i njeni prsti dodiruju moj glavić, razmazujući me svojim izlučevinama. Trljam po vrhu njene mace, mekana donja strana mog stuba vuče se preko njenog klitorisa. Podižem pogled da vidim njene oči na mojima, njena vilica stisnuta dok me pritiska, lagano se pomeram a moj penis udari pored njene stidne kosti i klizne unutra.

Usta joj se otvore, a oči gube fokus dok prvih nekoliko centimetara prodire u nju. Isprva polako, jer bilo šta brže i skočiću pravo u orgazam, ali, kada savladam prvobitni nagon, pojačavam tempo i, malo po malo, guram sve dublje i dublje. Ona ispruži ruku i uhvati se za svoja bedra, povuče ih nazad na ramena, široko raširi kolena, a karlica joj je okrenuta prema meni.

Glava joj je sada pritisnuta unazad, više ne vidim njeno lice, ali čujem kako reži. Počinjem da brinem da će nas neko drugi čuti, ta briga me tera da usporim. Ona me pogleda i nekako shvati moju zabrinutost, ugrize se za usnu i ponovo zabaci glavu. Režanje prestaje. Ubrzavam tempo, penis počinje da se zabija u nju, kukovi udaraju o nju, moj um postaje svestan drugih zvukova koje proizvodimo; ritmično lupanje kukova o njenu guzu, neizbežna škripa koju stvara sto, gunđanje, stenjanje, jaukanje i mrmljanje koje oboje još uvek neizbežno proizvodimo.

Da se razumemo, zvuci seksa su prilično razlikuje se od bilo koje druge aktivnosti, tako da će svako u blizini sobe doktorke Mitić znati šta se dešava, plus ja sam sigurno ovde preko 30 minuta, nije da proveravam, pa je možda vreme da oboje svršimo. tuca lepu plavu matoru doktorku

Potopim vrhove prstiju u glatke tečnosti njene pičke, počnem da trljam njen klitoris; lupkajući mojim prstima po njoj, stenje i povlači noge još šire. Moja zabrinutost zbog buke nestaje dok se njena guza trza i ja se vraćam ka tucanju. Povećavam pritisak na njen klitoris svojim slobodnim prstima.

Njeno stenjanje postaje sve glasnije dok joj kontrola počinje da izmiče. Njena guza se ponovo trza i, baš kada osetim početak drhtanja u njenoj nozi, dodirnem joj klitoris jednom, ona uzdahne, a zatim zabije ivicu ruke u usta dok se drhtanje širi obema nogama. Oči joj se čvrsto stisnu dok se grize za ruku prigušujući jedan dugi jauk.

To me dovodi do orgazma konačno, šaljući vreli puls sperme koji juri niz moj kurac i prsne o njen grlić materice.

‘O, jebote, da!’ Zastenjem, potpuno zaboravljajući sva ograničenja buke, dok dva pa još tri udarca prate prvi u njeno drhtavo telo.

‘Ooohhh.’ Talasi zadovoljstva se raspršuju dok zadnji put ulazim i izlazim iz njene pice ispunjene spermom, a onda, povlačeći se pola koraka unazad, moj penis klizi iz nje. Ona uzdahne, povuče kolena u grudi i prevrne se na bok. Stojim na trenutak i posmatram je: čini mi se da je potpuno nesvesna pa se brzo obučem.

Pogledam je ponovo, zatim vidim njene još mokre gaćice na podu, podignem ih i strpam u džep. Možda će stupiti u kontakt da ih povrati. Okrećući se prema vratima, okrećem kvaku i gledam u nju, još uvek napola sklupčanu preko stola za pregled, a jedna noga visi.

“Hvala doktorka.”

Glas joj je graknuo kada je odgovorila: ‘Hvala Davide, čist si i zdrav.’ Nakašljala se i odmahnula rukom. ‘Zatvorite vrata za sobom molim vas.’

Osmehujući se recepcionerki i osećajući se kao da je svako oko uprto u mene, izlazim iz ordinacije, zahvalan što nisam sledeći pacijent.

KRAJ!

(Visited 1.264 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 4]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.