jebanje nepoznate žene na ulici

“Da li bi me Jebao?”

Seks na Javnom Mestu

Perifernim vidom sam uhvatio njen pokret, podižem pogled i vidim visoku svetlokosu ženu kako ide ka šankerici. Ona je nešto mlađa od mene, što znači pretpostavljam, u svojim 40-ima, nosi tamnu poslovnu odeću – suknja, bela bluza i sako. Moje oči uočavaju te detalje dok se podižu da pogledam njeno lice.

Kao što je često slučaj kada uspostavim kontakt očima – ja joj se osmehnem. Nekoliko puta trepće i uzvrati kolebljivi osmeh. Prekidam kontakt očima i vraćam se u svoje novine. Petnaest minuta kasnije i svestan sam da se neko približava mom stolu.

Ona staje ispred mene izgledajući pomalo nesigurno u sebe. Cupkala je s noge na nogu nekoliko sekundi ne govoreći ništa, pa sam prekinuo tišinu. “Zdravo, mogu li vam pomoći?”

Pročistila je grlo, nervozno pogledala oko sebe, “Mogu li da sednem na trenutak?”

“Khm, da, naravno.”

Izvukla je stolicu i sela. Pogleda u sto na minut, a onda kao da je donela odluku i podiže pogled, nagnuvši se prema meni i šapne – “Ovo će izgledati potpuno ludo, ali da li bi me jebao?”

Mislim da sam trepnuo tako jako da su mi oči napravile buku!

Shvativši moje ćutanje kao odbijanje, ona ustaje: “Izvini, nije trebalo to da kažem.”

Ispružio sam ruku i stavio je na njenu, “Molim te, sedi.”

Zaustavila se i pogledala u ruku koja je ležala na njenoj, a zatim je ponovo sela. „Moj je red da se izvinim, uhvatila si me nespremnog. Nije svaki dan da me neka nepoznata lepa žena to pita.”

„Znam i žao mi je.“

Nasmejao sam joj se, “Nemoj da ti bude žao, očigledno je trebalo mnogo hrabrosti da to pitaš.”

Činilo se da se malo opustila.

Pustio sam njenu ruku. Počela je da govori: „Znaš; Imam ovaj posao koji je zaista stresan, dvoje dece koja žive kod kuće i muža koga, iskreno, nije briga. I sedim ovde celo jutro na telefonu i mejlu pokušavajući da organizujem ljude koji ne žele da budu organizovani i svaki dan podižem pogled i gledam okolo i mislim u sebi, Bože, treba mi jebanje! I danas smo uspostavili kontakt očima, a ti si se nasmešio. Nisi me pogledao odozgo do dole, nisi ništa rekao, samo si se iskreno osmehnuo. I rekla sam sebi: idem da ga pitam. A sada mrzim sebe što sam nas oboje osramotila.”

Odoleo sam da se nasmejem, plašeći se da je to ne uvredi. „Pa, nema potrebe da se stidiš, ja sigurno nisam osramoćen, ustvari, polaskan sam što si me pitala. Dakle, nema potrebe da mrziš sebe. Odgovor je DA.”

Odjednom je shvatila šta sam rekao: “Izvini?”

“Rekao sam da. Pitala si me da li bih te jebao, a ja sam rekao da.”

Izgledala je malo zapanjeno, u stvari izgledala je mnogo zapanjeno. “Oh….. stvarno?…… Khm ….. stvarno?”

Ovaj put sam se nasmejao: “Da, stvarno najstvarnije. Gledaj, ti si privlačna žena koja bi iskreno mogla da pita bilo kog momka ovde istu stvar i već bi te izvukli napolje. Ali ja nisam pećinski čovek, tako da je i dalje tvoj izbor.”

“Hmmm……Okej.” – rekla je apsolutno nesigurnim glasom.

“Zašto ne zgrabiš svoje stvari pa ćemo se naći napolju.”

Sedela je gledajući u mene na trenutak, a zatim je ustala i okrenula se prema svom stolu. Mislio sam: ili će me pratiti ili neće. Ustadoh i izašoh napolje. Minut kasnije izašla je kroz vrata noseći torbu, laptop i jaknu.

“Parkiraću tamo”, klimajući glavom prema suprotnoj strani parkinga, “prati me i parkiraj pored mene.”

Odlazim do svog kombija, ulazim i vozim se tamo gde sam naznačio, a onda se okrećem unazad uz živu ogradu; ova strana parkinga je još uvek prazna, i verovatno će tako ostati još pola sata dok se najbliže prodavnice ne počnu otvarati.

Trenutak kasnije i njen auto se zaustavio pored mene. Izlazim i hodam pozadi, otvaram zadnja vrata najdalje od nje, a zatim je gledam, i dalje sedi u svom autu, verovatno pokušavajući da odluči da li da nastavi sa ovom njenom ludom idejom. Opet sam se nasmešio i pružio ruku.

Donoseći odluku, izašla je iz auta i uhvatila me za ruku, ja je vučem prema sebi dok mi se ne prisloni na grudi. Zatim otvorim druga vrata umotavajući nas u čauru relativne privatnosti. I dalje je držeći uz sebe jednom rukom, saginjem drugom i počinjem da joj zatežem suknju, nije bilo tako čvrsto kao što sam u početku mislio i prilično je lako sklonjena.

Stajala je sa rukama pored sebe i gledala u moje lice. Dok mi je ruka bila u ravni sa njenim gaćicama i pičkom prekrivenom najlonkama, pritisnem je rukom, osetim njenu toplotu kroz njenu odeću. Trljam srednji prst gore-dole po njoj, zakačim moj prst tako da mi nokat grebe po materijalu njenih najlonki, povlačeći dužinu njene pice sve do izražene izbočine na vrhu.

Ona stenje i hvata me za ramena. Počinjem da se skoncentrišem na područje njenog klitorisa, samo lagano preko kvrge. Ritam sitnih vibracija direktno preko njenog klitorisa neprestano stimuliše snop nervnih završetaka. Njene oči brzo gube fokus i mrštenje joj se nabora na čelu, njene ruke stežu moja ramena i njeno disanje se produbljuje.

Ne radim ništa drugo osim da je držim jednom rukom oko leđa dok joj lagano, ritmično trljam gore-dole po klitorisu. Zatvara oči, počinje da grize usnu i mrštenje se produbljuje. Osećam kako mišići butina počinju da joj se napinju, a zatim trepere, osećam kako se toplota koja zrači iz njene pičke povećava dok počinjem da ubrzavam pokrete prstiju; ne povećavajući pritisak, i dalje samo lagano.

Njena glava pada na moje grudi. Stisak na mojim ramenima postaje labaviji i ona se podiže na nožne prste dok joj telom prolazi dugačak drhtaj. Još jedan drhtaj, još jedan, onda joj stisak popušta i ona se spušta. Pre nego što može dalje da reaguje, okrećem je; ona grca, pritisnem joj leđa – “Sagni se.”

Trenutak oklevanja pre nego što se sagne napred, nasloni ruke na sedište kombija. Navlačim joj suknju oko struka i, hvatajući se za pojas njenih najlonki, povlačim njih i njene gaćice sve do članaka. Mazim njenu golu guzu, koža je u kontrastu sa crninom njene suknje i čarapa.

Otkopčavši kaiš, pustio sam pantalone i bokserice dole, nabrekli besni penis se oslobodio. Guram stopalo između nje i razdvajam ih koliko god joj dopuštaju najlonke i gaćice. Uzimam svoj kurac u jednu ruku i trljam ga gore-dole po prorezu njene guze; na njenoj koži je ostao trag pre-sperme.

Duboko uzdiše i skoro cvili, mrmlja nešto što ne mogu da razumem. Trljam glavić gore-dole po dužini njene mokre pičke, pronađem njen ulaz i polako guram napred: dahtanje i glava joj pada, malo po malo guram napred, svaki put se povlačim unazad pre nego što gurnem napred, svaki put tonem u nju malo dublje. jebanje nepoznate žene na ulici

Njen stav čini njenu picu veoma zategnutom, povećavajući senzacije koje oboje osećamo, njena čula su već pojačana, moja ne zaostaju nimalo. Ubrzo dodirujem kukovima njenu guzu, hvatam njene bokove držeći je na mestu i pritiskam je. Povlačim se i odmah se uvlačim nazad, ja to radim ponovo, i ponovo, i ponovo, svaki put kada mi kukovi udare o njenu guzu, ona jeca.

Jedna ruka se podiže i ona se uhvati za ivicu krova kombija, podupirući se. Kratki uvijajući udarci u nju, stalno menjajući ugao, a zatim nazad na duge udarce, guzovi njenog dupeta postaju crveni: zidovi njene pičke hvataju moj kurac, njene stidne dlake grebu po mojoj dužini, trnci u mojim jajima.

Dug tihi plač i osećam kako njena pica nabrekne i vlaži, vrelina oko mog penisa me prebacuje preko ivice i, sa još jednim udarcem u nju, moja brana puca. Uz gunđanje svršavam, osetim kako gustu goruću tečnost pumpam u nju, još tri drhtava udarca, svaki slabiji od prethodnog. Ruka joj se spusti i ja je držim gore, privlačeći je uz sebe dok se ne potrošim i dok ona ne prođe kroz sopstveno oslobađanje.

Oboje teško dišemo, još je držim; stežući je za bokove, pritisnut uz njenu guzu. Počinje da se oporavlja, da preuzima sopstvenu težinu. Ponovo se hvata za ivicu krova, povuče se uspravno. Povlačim se i moj penis klizi iz njene vlažne vrućine u hladan vazduh. Ona se lagano zatetura i okreće se prema meni, nasloni se na vrata kombija; lice joj je zajapureno, oči blistave, pročisti grlo; „Pa gospodine nepoznati, ovo je svakako vredelo pitanja.“

Naslanjam se na druga vrata i gledam je; suknja i dalje oko struka, dobre noge, blago zaobljen stomak, tamni trougao stidnih dlaka, najlonke i gaćice oko zglobova. Gledajući dole u svoje pantalone i bokserice oko nogu, smejao sam se. „I tako mi je drago što sam tačno odgovorio na tvoje pitanje.“

“Vala jesi.” Sagnula se da podigne gaćice i da namesti suknju. Pogledala me je, nasmešila se, “Da li biste želeli da to uradite ponovo?”

Pogledam okolo i zakikotam se: “Nisam siguran da ćemo sledeći put imati ovoliko sreće.”

Sada izgleda malo uznemireno: „Znaš. Ono što sam rekla u kafiću je istina, o mom životu. Izvini, dozvoli mi da preformulišem pitanje; molim te mogu li te ponovo videti? Ali ne ovde, naravno.”

Nasmejao sam se: „Sa ženom poput tebe, vrlo rado.”

Svetao osmeh joj je osvetlio lice: „Divno, daću ti svoju karticu, hoćeš li mi poslati poruku?“

Izvlačim novčanik i dajem joj svoju vizitku, “Da hoću naravno, kada je sigurno?”

“Ne brini o tome, ja dobijam masu poruka dnevno zbog posla.”

Otišla je do svog auta, izvukla karticu sa instrument table, dala mi je, “Izvini, ali moram da nađem mesto da se počistim i onda da krenem.”

„U redu je, bilo mi je apsolutno zadovoljstvo…“ bacam pogled na njenu karticu, „Nikolina“.

Nasmejala se, pristajalo joj je. „Većina ljudi me zove Niki, ali mi se sviđa kako kažeš Nikolina, tako da može i tako…“, njen red je da pogleda moju vizit kartu, „Davide.“

Stajala je uz svoj auto i proučavala me, “Ne znaš koliko mi je trebalo to Davide…. hvala ti. I hvala što si preuzeo odgovornost.”

Nije bilo mesto za ljubljenje i oboje smo to znali, pa smo tada samo stajali sekundu duže, u momentu sinhronizacije smo se osmehnuli jedno drugom, ona je ušla u auto, upalila ga, mahnula i odvezla se. Gledao sam je kako odlazi, pogledao njenu karticu i znao da ću joj poslati poruku, i to uskoro.

KRAJ!

(Visited 1.133 times, 3 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.