april 15, 2024

Ćerka se vratila Kući 2 Deo

0
jahanje tatine kurčine

Sa čudnim mislima tokom noći i narednih dana život se pomalo vraćao u normalu. Ali onda se jedne noći veliki džip parkirao na prilazu. Prišao sam prozoru i mogao jasno da vidim i vozača i suvozača kako sede. Onda je došlo do nekog petljanja verovatno sa rajsferšlusom ili dugmadima i trenutak kasnije Slađanina je glava pala u njegovo krilo.

Ruke su mu prešle preko njene glave i držao ju je za kosu dok se pomerala gore-dole. Vozač je zabacio glavu unazad dok ju je gurao i vukao po kosi. Trajalo je to nekoliko minuta i više nije bilo sumnje – ona mu je žestoko pušila kurac. Ali onda je delovalo da je krenula da izlazi ali ju je on povukao grubo i vratio dole. Bio sam zaleđen u mestu i nisam znao da li da otvorim prozor i viknem nešto ili da se spremim da izađem napolje. Osetio sam ogromnu bes! pušenje strancu u kolima

Izleteo sam napolje u boksericama i povikao ka njima. „Pusti je!” Vikao sam na sav glas. Uhvatio ju je za kosu i bukvalno je izbacio iz auta a zatim dao gas i odvezao se. Prišao sam da joj pomognem da ustane, i tada sam video njene pocepane gaćice kako leže na betonu. Ceo incident me je zbunio i prvo sam pokupio gaćice, a zatim sam pomogao Slađani da uđe u kuću.

Kada je ušla unutra, video sam nepogrešive mrlje sperme na njenoj majici i vratu. Držao sam je uz sebe dok smo ulazili u kuhinju i pitao da li da pozovem policiju. „Policiju?? Ne!” Viknula je i mogao sam da osetim miris alkohola u njenom dahu. Skuvao sam joj kafu i seo za sto, a ona je skočila u moje naručje, zagrlila me i zaplakala. „Izvini tata.”

„Dušo, šta se dešava?”

„Sve je izmaklo kontroli… očekivao je seks, a ja to ne radim sa strancima. Nije bio zadovoljan onim što sam mu ponudila.”

„Ali ko je on?” Pitao sam zabrinuto.

„Ne znam, neki tip iz kafane.“

„Slađana, znam da imaš pravo na svoj život, svoje odluke i izbor, ali gledam te kroz prozor skoro svake noći. Ovo nije prvi put.“

„Samo pušenje… nikada seks tata.”

„Svejedno… usred noći … svake noći … gubim razum, gubim san jebote, brinem… žao mi je ali možda bi trebalo da spakuješ kofere Slađana, ovo postaje previše za mene. Bolje da ni ne znam šta radiš.“ Rekao sam joj i odjurio u krevet.

**

Posle pola sata bacanja i okretanja u krevetu, čuo sam kako se vrata moje sobe otvaraju. Nekoliko trenutaka kasnije osetio sam ćerku pored sebe. Uzdahnula je i čvrsto me zagrlila. „Izvini tata, nemoj da se ljutiš. Samo pokušaj da zaspiš i ujutru ćemo opet razgovarati.“ Rekla je tiho dok me je grlila i prešla rukom preko mojih grudi na utešni način.

Ubrzo sam utonuo u san, ali to nije bio ugodan san jer sam sanjao mnogo loših stvari o tome da je Slađana bila u lošim situacijama sa različitim momcima koji jednostavno nisu prihvatili ‘ne’ kao odgovor. Snovi su se srećom poboljšali, dolazile su mi mnogo lepše misli. Zapravo, probudio sam se sa ogromnom erekcijom. Kada sam otvorio oči brzo sam shvatio da je Slađana još uvek u mom krevetu ali bio sam okrenut leđima.

„Dobro jutro tata.” rekla je Slađana kada je videla da sam se probudio. Ponovo je počela da me mazi ali ovaj put je bila nežnija i senzualnija dok joj je ruka klizila na moju stranu, a zatim niz moja leđa dok nije stigla do moje zadnjice.

„Moj tatica je imao lepe snove ha?” – poljubila me je u obraz i otkrila nas. „Ufff nevajali nevaljali…“ – govorila je sa seksi glasom dok je gledala moju tvrdu kitru koja je virila iz bokserica.

Tada sam se okrenuo i zanemeo! „Ti si… ti si… gola.” Rekao sam kad sam shvatio da nema ništa na sebi.

„Ja tako spavam tata.” Rekla je dok je zurila u moju tvrdu kitu. Nagnula se i stavila glavu na moja grudi. Ubrzano sam disao osećajući njen vreo dah na mojoj levoj bradavici. Priazila je sve bliže i bliže… sve dok nije usnama dotakla i poljubila moju osetljivu bradavicu. „Mogu li da ga dodirnem tata?“

Nisam odgovorio… nisam mogao ni da dođem do daha a njeno lizanje mojih bradavica nije bilo obično lizanje, bilo je tako prokleto senzualno da je dodatno hranilo moju erekciju. Naročito sa njenim grudima koje me dodiruju i bockaju. Tada sam osetio njenu ruku kako vešto klizi niz dužinu mog tvrdog penisa i ispod mojih jaja pa ponovo nazad.

Ispustio sam glasan jecaj nakon čega je njen stisak postao jači i čvršći. Polako mi je drkala kurac i nisam mogao da je zaustavim, sisala mi je bradavice i trljala se o moj kuk. „Opusti se tata. Ti si najbolji otac na svetu. Zaslužio si ovo. Zaslužuješ sve tatice.” Rekla je, podigla se i nežno poljubila u usne dok je nastavila da polako drka moj tvrdi penis.

Bio sam opčinjen razvojem događaja i pulsiranjem u kurcu koje mnogo godina nije bilo tako snažno. Pogledao sam dole u njene prelepe čvrste grudi sa svetlosmeđim areolama i tamnosmeđim bradavicama. Uvek je imala lepe grudi, ali najbliže što sam mogao da ih vidim bilo je kada bi obukla bikini.

Bilo je besmisleno pokušavati da je razuverim pa sam odustao i pustio je da mi radi šta god hoće. Bože, bilo je tako divno imati žensku ručicu koja mi ga drka kurac tako sporo i stručno. Da, stručno i vešto… moja ćerkica je očigledno imala mnogo seksualnog iskustva, verovatno mnogo više i od mene.

Njene noge su bile omotane oko mog kuka, trljala se o mene otvorenih usta i polu zatvorenih očiju, iz njenih usta su dolazili mali jauci. Nisam mogao da verujem da se ovo zaista dešava ali nabreknutost moje kite u njenoj ruci mi je bila jasan pokazatelj da nije san već java. sisanje tatine kite

Ponovo je lizala moje bradavice, a onda je spustila jezik do mog stomaka i gurala ga u moj pupak, samo nekoliko centimetara daleko od mog kurca. A onda sam odjednom osetio topli vlažan udar kad su njene usne opkolile moj kurac i pre nego što sam znao imala je ceo moj kurac u ustima!

Radila je usnama jezikom rukama, koristila je mnogo pljuvačke i nije zaboravila na moja jaja koja je masirala i blago povlačila. Zvukove koje je ispuštala tokom pušenja bili su ništa manje jebozovni i mokri, dovoljno da je uhvatim za kosu i usporim jer me je dovodila do ludila. A onda me je pogledala i ceo moj kurac smestila u usta! Progutala ga je celog bez i malo nelagode.

Bože, kakav osećaj, bila je apsolutno neverovatna i za nekoliko trenutaka sam izvio leđa i vrisnuo: „Oooooh… ja ću… ja ću…”

Nije se udaljila, naprotiv! Sisala je jače i brže dok sam joj svršavao u usta na način na koji nisam učinio mnogo godina, ali i dalje nije prestala, nastavila je gutanje dok nisam prestao da bljujem seme iz svojih jaja. Kada je osetila da se moje telo opušta, usporila je i na kraju stala.

„Hvala tata.” Rekla je i nastavila da drka moj kurac ne dozvoljavajući mu da omekša.

„Dušo moja… trebao bih ja tebi da se zahvalim. To je bilo neverovatno.”

„Šta da ti kažem… vrlo sam dobra u tome. Nego da te pitam nešto, kada si poslednji put svršio, pre 10 godina? Skoro sam se udavila tamo dole.” Rekla je dok se smejala.

„Zezaj zezaj. Bilo je davno, nisam ni sam siguran. Ti bezobrazna devojčica.”

„Jesam. Ali slušaj tata, jako, jako mi je žao zbog onog od sinoć… možeš li da mi oprostiš? Molim te, nemoj da me izbaciš, obećavam da ću biti mnogo bolja i poštovaću tvoje vreme za spavanje i tvoju kuću i nema više onih stvari. Ostaću kući, možemo da gledamo filmove, pijemo pivo, šta god. Ako mi dozvoliš tata, ja ću se pobrinuti za SVE tvoje potrebe.” – tada se podigla, opkolila me je i sela pičkom na moj kurac i trljala se o njega.

„Uhhhhh…“ – zastenjao sam i zgrabio je za bokove.

„Pušenje kurca nije jedina stvar koju radim savršeno tatice… želiš li da ti pokažem?“ – uhvatila me je za kurac i postavila ga na ulaz u njenu lepljivu vrelu pičku.

„Da, molim te… pokaži mi u čemu si još dobra.“

Pljunula je u svoj dlan, premazala pljuvačkom moju kitu i veoma lagano se nabola na nju! Odmah sam bio spreman da svršim, i sigurno bi svršio da nisam to uradio samo par minuta ranije. Moja Slađana se spustila i počela da me ljubi dok me je stručno i vešto jahala. Izgleda da je ona bila umetnica kada je u pitanju tucanje. jahanje tatine kurčine

Poskakivala je, mešala kukovima, nabijala se žestoko, pričala prljav, stezala me za bradavice i ljubila me – sve je to postizala bez napora i sa savršenim pokretima. Bilo je kao da sam u krevetu sa porno zvezdom, jedino što je u pitanju bila moja ćerka. Devojka za koju sam mislio da je poznajem a zapravo nisam imao pojma o tome šta sve zna i voli.

„Usta si mi već napunio… mislim da je vreme i za moju vrelu pičkicu. Osećaš kako je mokra tatice… kako je jebeno topla za tebe? Napuni je, hajde… svrši u mene molim te….“ – dahtala je i jebala me sve jače i brže.

Bilo je tako pogrešno ali tako jebeno dobro! Ščepao sam je za guzove i držao uz sebe dok sam se drugi put praznio u nju! Sa mojim došao je i njen orgazam, glasan i snažan. Tresla se ali nije se skidala sa mene sve dok se nije uverila da sam do kraja svršio u nju. Nakon toga se bacila na krevet pored mene i počela mahnito da me ljudi.

„Daj mi 5 minuta da se tušnem pa ću da ti napravim doručak. Crna kafa, jaja i slaninica?“

KRAJ!

Kliknite Ovde za 1. Deo!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 18 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 6.556 times, 3 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!