februar 26, 2024

Ćerka je želela da me Usreći

0
ćerka liže maminu pičku

Moj prvi muž, nakon što je otkrio moje biseksualne sklonosti, napustio me je pre dosta godina. Od tada sam se ponovo udala za čoveka mnogo otvorenijeg uma koga duboko volim i koji, koliko god može, brine o svim mojim potrebama. Nažalost, njegov posao ga drži podalje od kuće nedeljama, nekada čak i mesecima, a i kad dođe, kratko se zadrži.

Moja ćerka Una i ja smo većinu vremena bez muškarca u kući. Imala sam povremene ljubavnice, ređe ljubavnike. Uglavnom sam se brinula o svojim seksualnim potrebama kroz masturbaciju i duge sesije jebanja kada bi mužić s vremena na vreme dolazio kući.

Što se tiče moje ćerke, ona je uvek dobijala sve što joj treba. Ranijih godina provodila je mnogo vremena sa svojim prijateljima, radeći stvari koje rade sve tinejdžerke, ali je bilo vrlo malo momaka u njenom životu van škole. Nisam mnogo razmišljala o tome.

Sa 18 godina bila je malo bucmasta ali strašno slatka i imala je velike sise koje su se pojavile još u ranoj mladosti. Njena guza je bila savršena dopuna njenim sisama – bila je prelepa u mojim očima. Mogla bih da nabrajam do sutra, ali onda ovu priču ne bi niko čitao kada bi imala 100 strana haha.

**

Nije bilo neobično da se Una pojavi u mom krevetu usred noći ili rano ujutru. Volela sam da je osećam pritisnutu uz mene dok smo spavale. Ali jedne subote uveče otišla sam u krevet (sama kao i obično) oko ponoći i zaspala nakon što sam pročitala nekoliko stranica iz nekog romana. Kasnije sam se probudila (nemam pojma koliko je bilo sati… nije važno) i osetila Unu kako se penje u krevet iza mene. Zagrlila me je i pribila se u pozi kašike kao i obično.

Ali kada sam počela da dremam, shvatila sam da Una polako pomera ruku sa mog kuka i preko mog stomaka i pomerala je ruku gore-dole i preko mog stomaka, raširenih prstiju. Nisam bila ni najmanje uznemirena, pretpostavila sam da je samo htela da me zagrli. Ali kada je njena ruka stigla do donje ivice mojih grudi, prestala je da se kreće. Ovde bih možda trebalo da napomenem da sam na sebi imala pamučnu spavaćicu, dužine do sredine butina sa prilično dubokim V izrezom. Donji deo moje spavaćice je (kao i uvek) bio podignut oko kukova od ležanja u krevetu. Osim toga, bila sam gola.

Posle nekoliko minuta, ponovo dok sam zadremala a Una je podigla ruku više i nežno mi obuhvatila dojku. Oči su mi se otvorile!! Čekala sam; pitajući se da li je ovo bila nesreća ili šta – bila sam zbunjena, ne zabrinuta. Minut dva nije bilo daljih pokreta dok nisam primetila da je počela da mi samo malo stiska grudi. Opet sam čekala, pitajući se o čemu se radi. Kada su njeni prsti počeli da zadirkuju moju bradavicu, znala sam da u tome nema ništa slučajno. Ali nisam znala kako da odgovorim.

Ovo je bila moja ćerka jebote! Šta je želela sa bradavicama svoje majke? Bradavica je naravno reagovala na njen dodir. Moja rođena ćerka mi je nadraživala bradavicu! Bilo mi je neprijatno… ali me je i uzbuđivalo. Mežutim, morala sam barem da pokušam da sve prekinem. Prošaputala sam, “Una? Šta to radiš dušo?”

Bila je tiha na trenutak, a zatim je tiho odgovorila: “U redu je mama, samo se opusti…”

“Ali Una, ne bi trebala to da radiš… tako da me dodiruješ…” protestovala sam ali tiho.

“Mama, opusti se, u redu je… samo uživaj.”

Okrenula sam se da se suočim sa njom, ali ona je samo ustala na kolena i stavila drugu ruku na moju desnu dojku. Nežno stisnuvši obe moje sise, prošaputala je, “Hvala mama… opusti se i uživaj zajedno sa mnom.”

“Nisam se zato okrenula! Prestani sa ovim!” grdila sam. “Šta te je spopalo?” Pokušala sam da sednem, ali ona je gurnula moje sise, pritiskajući me nazad na krevet.

„Budi mirna i videćeš kako je lepo…“ rekla je tiho.

„Una, ovo NIJE način na koji ćerka dodiruje svoju majku, ovo je pogrešno.”

„Ne mama, ovako svaka ćerka treba da dodiruje svoju mamu. Mnogo te volim mama, i tako sam zahvalna na svemu što radiš za mene i znam da želiš da budeš voljena, zato molim te mama, samo mi dozvoli da te volim.”

Dok sam pokušavala da se opustim i obrazložim njene reči, ponovo sam osetila kako mi bradavice reaguju. Obe. Njene ruke su ih nežno mesile, dok je šaputala, “Tako je mama, samo se opusti i uživaj, želim da se osećaš dobro i znam kako to da uradim.”

“Da li… da li ovo radiš i sa svojim… prijateljicama? Igrate se ovako?”

Una je blago slegnula ramenima, „ponekad… da, imamo svoje tajne igre.“ Toplo mi se osmehnula.

“Igranje igrica za drugarice je jedna stvar. I ja sam ih igrala, ali ja sam tvoja majka i ne možeš to da radiš sa mnom, dušo.” Nadala sam se da mogu da je urazumim, da je nateram da vidi da je ovo pogrešno. S druge strane, njeno milovanje mojih sisa je bilo jako dobro i moje bradavice su do tada bile tvrde kao kamen. ćerka i mama se ljube

Una se sagnula u mraku i osetila sam njene tople vlažne usne na svojima, praćene njenim jezikom koji mi je strmoglavo ušao u usta. Bio je to divan, vreo poljubac. Njena usta su se širom otvorila i njena pljuvačka je kvasila moja usta, naši jezici su počeli da plešu i shvatila sam da joj uzvraćam poljubac. Jače mi je stisnula sise, pritiskajući ih. Zbog dubokog dekoltea moje bradavice su postale vidljive.

Una je prekinula poljubac i krenula da mi gricka i sisa bradavicu. U početku nežno, a zatim čvršće. Jače je stisnula moje sise i stenjala dok je širom otvorila usta i počela da usisava moju veliku sisu u usta, pokušavajući da je uvuče što je više mogla. BOŽE, bilo je tako DOBRO! Dok je sisala moju levu dojku, shvatila sam da je sada jedna ruka ponovo na mom stomaku i brzo klizi prema jugu.

Pokušala sam da je zgrabim, ali ona je bila jača i svojom mekom mladom rukom uhvatila moju pičku. “Mama, jebeno si mokra!”

I bila sam. Moja pica je kapala sokove na njene prste. Kad smo već kod prstiju, Una je počela da tuca njima moju pičku. Moje usne su se otvorile same od sebe kao i moje noge.

“Želim da se osećaš dobro mama.” šapnula je Una.

Nisam govorila. Samo sam ležala dok me je pipala. I svidelo mi se, mnogo mi se dopalo! Prst je ušao dublje u mene. Palac je kružio oko mog sada tvrdog klitorisa. Postajala sam stvarno uzbuđena i moji kukovi su počeli malo da se kreću kao odgovor na dodir. Kliznula je drugi, a zatim i treći prst u mene dok je ponovo sisala moje bradavice. Stenjala sam i jaukala. Osetila sam orgazam kako dolazi iz dubine mene, i tada je jezik pomerila liže… i niže… i niže… dok nije zaronio u moju pičku! ćerka liže maminu pičku

Odmah sam doživela orgazam čim su se njena mala usta zatvorila oko mog klita. Sisala ga je a potom me jebala svojim jezikom! Drhtala sam cela! „Da mama, svrši za mene ponovo… svrši u moja usta mamice!!”

Zgrabila sam ćerku za kosu, podigla svoje kukove u vazduh i počela da trljam svojom pičkom svuda po njenim ustima i licu: “Liži maminu pičku! Liži! ” Ćerkino lice bilo je prekriveno mojim sokovima i oblizivala se dok sa ja iznova i iznova svršavala. U tom trenutku sam primetila da je i Una jebala svoju ribicu prstima dok se sladila mojim orgazmom. Bila je divna i tako slatka dok je i sam svršavala.

Konačno je orgazam splasnuo i spustila sam dupe nazad na krevet. Dahtala sam kao pas, potpuno iscrpljena. Una se još jednom nagnula preko mene i šapnula: “Hvala mama, hvala što si mi dozvolila da to uradim za tebe. Mnogo te volim.”

Ubrzo je ustala i otišla u svoju sobu. Ostala sam bez reči – ne zato što nisam imala šta da kažem (imala sam toliko pitanja) već zato što sam bila tako iscrpljena. Moja ćerka me je zavela i ostavila ogroman seksi nered. Život nikada više neće biti isti.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 42 Prosecna ocena: 4.6]
(Visited 12.219 times, 11 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!