jul 20, 2024

Brižni tatica i povređena Ćerka

0
tatica lizanje ćerkine pičke

Tijana je konačno diplomirala, na svečanosti dodele diplome bili su svi njeni prijatelji, porodica, naravno i njen tatica. Nema više ludih teških ispita. Nema više smaranja od strane kolega na fakultetu. Već je imala dobru ponudu za posao u centru grada i planirala je da živi kod kuće. Barem dok ne skupi dovoljno novca da iznajmi svoj stan. U naletu sreće, njen dvadeset treći rođendan i dan diplomiranja pali su na isti datum.

Sišla je sa bine sa diplomom stegnutom u ruci, niz stepenice direktno u tatino naručje. Zagrlio ju je, podižući je sa zemlje. Zacvilila je i zagrlila ga. „Čestitam šećeru. Ti si prva u našoj porodici koja je stekla fakultetsko obrazovanje. Tako sam ponosan na tebe!”

„Tata, hvala ti što si bio strpljiv sa mnom i što si mi pomogao u svemu. Znam da ti je bilo teško otkako je mama umrla. Nikada ti neću moći odužiti za sve što si učinio za mene.“ – rekla je iskrena Tijana.

„Obaveza svakog roditelja je da razvije puni potencijal svog deteta. Meni nije bilo teško jer sam imao zaista dobar materijal za rad.” – namignuo je njen tatica.

„Hvala tata. Idem sada, čekaju me drugarice da proslavimo.”

„Naravno dušo. Ova koverta je za tebe, malo da počastiš ekipu. Uživaj, zaslužila si.“ Predao joj je belu kovertu sa novcem i ona ga je poljubila pre nego je otišla sa svojim prijateljima.

Dragan je ušao u svoj auto i polako se odvezao kući. Sa osmehom na licu i ponosom u srcu, spustio se na sofu i upalio TV. Pronašao je neki dokumentarac i smestio se uz čašicu rakije. Njegov dan je bio dug i prepun obaveza tako da ga je san obuzimao pa je zadremao na sofi. Nekoliko sati kasnije, naglo ga je probudio zvuk plača i lupanje vrata. Nije očekivala da će zateći oca u dnevnoj sobi.

„Hmm.. Šta je bilo dušo?” upitao je tek probuđeni Dragan. Ugasio je televizor i pogledao na sat. Bila je ponoć. Mislio je da će njegova ćerka jedinica mnogo duže ostati u gradu u provodu.

„Oh tata, bilo je grozno! Neki kreteni u klubu su se napili i napali nas devojke u ženskom toaletu. Imam tragove svuda po telu, bole me grudi… hteli su da nas napastvuju! Obezbeđenje je tek kasnije reagovalo.” – uplakano je govorila.

Njen tatica je bio tu da je uteši.

Uzeo ju je u naručje i poseo na sofu. Ušuškala se pored njega i položila glavu na njegovo rame. „Jesu li uspeli da vas… znaš već… povrede?“

„Ma nisu… ali bili su tako grubi. Mislili su da je šala.. neke drugarice su čak… i prihvatile igru i… užas. Tamo su se jebale… Ne želim više da ih vidim, nijednu od njih.”

Dragan je bio iznenađen kada je čuo da koristi reč na ‘j’. Mora da je stvarno bila uznemirena jer je nikada nije čuo da psuje. „Smiri se dušo, sada si ovde sa tatom i sve će biti u redu.” tatica zajedno

„Hvala tatice. Presvući ću se u pidžamu i molim te da pogledaš moje rane. Stvarno me bole i ne želim da ostanu masnice.”

„U redu, idi sredi se, sačekaću ovde.”

Nekih deset minuta kasnije Tijana se pojavila u dnevnoj sobi u spavaćici nalik negližeu. Bila je to polu prozirna “haljinica“ sa nešto zatamnjenijim delovima tkanine na mestu grudi. „Ovako se bolje vide rane“, rekla je kada ju je tatica upitno pogledao. „Pogledaj mi noge, pala sam dva puta na pločice kada su upali.“

Dragan je pogledao njene noge, ali ništa nije video pa je slegnuo ramenima. „Ne tamo. Ovde gore na unutrašnjoj strani butine, pogledaj.” Otvorila je noge da bi mogao dobro da joj pogleda bedra.

Imala je malenu sitnu jedva vidljivu masnicu na obe butine, ali bez ozbiljnijih povreda. Dragan je tada osetio njen delkantni ženski miris. „Dobro si dušo. Imaćeš modrice, ali daću ti jednu mast koju ćeš koristiti par dana i proći će. Da li imaš još negde povrede?”

Tijana ga je pogledala i tiho stidljivo rekla: „Moje grudi. Ubijaju me.”

„Mislim da to nije prikladno dušo. Ne bi trebalo da ja to rešavam. Zakazaćemo pregled pa ćemo…”

„Molim te tata! Samo pogledaj da nije nešto opasno… ja nisam ni smela da pogledam.”

Dragan je gledao svoju ćerku i shvatio je da joj je potrebna pomoć i uteha. Znao je da sigurno nije ništa ozbiljno, ali morao je da bude tu za nju. „U redu… Spusti gornji deo“, rekao je Dragan tiho i smireno.

Tijana se nasmejala i polako spustila gornji deo spavaćice do struka. Dragan je duboko udahnuo kada je video njene gole grudi. Bile su savršene. Godine su prošle od kada je video gole ženske grudi. „Khm… gde te boli bebo moja. Tatica će ti pomoći, samo mi pokaži.“

Podigla je desnu dojku kako bi tata mogao da vidi donju stranu. Na dnu njene bradavice bilo je malo crvenilo. Kod leve bradavice isto tako, u vidu male tačkice. Ti momci su je očigledno uštinuli za bradavice.

„Ništa strašno. Sedi mirno dušo, brzo se vraćam.“ Vratio se i držao je neku malu mast u ruci. „Treba da utrljaš na povrede. Ova mast je antibiotska i brzo će proći.“

„Moraš ti to da uradiš, ja ne smem.“ – molila ga je Tijana.

Dragan je par sekundi razmišljao u sebi… a onda je pružio ruku i pažljivo njome podigao ćerkinu dojku. Utrljao je mast o njenu ranjenu bradavicu. „Mhhh.…” – zastenjala je. „Baš lepo hladi tatice.“

„Da, tako i treba da bude.“ – dok je mazao njene grudi, miris njenog međunožja se sve više pojačavao. Noge su joj se sada dosta razdvojile dok je uzdisala zatvorenih očiju. Bacio je pogled i primetio da je na sebi imala malene bele gaćice.

„Jesi dobro dušo?“

„Jesam tata, hvala ti. Obećaj mi da ćeš ih pogledati ujutru.”

„Naravno. Sve za moju princezu. Hajdemo sada u krevet. Danas je bio baš dug dan.” tatica napaljena ćerka

Čim je legao u krevet shvatio je da ima ogromnu bolnu erekciju. Iako traumatično iskustvo, delovalo mu je da je njegova ćerka previše dramila. Rane su bile tako male i sitne, kao ujedi komarca. Verovatno su to bili samo napaljeni diplomci koji su želeli malo zabave. Sa obzirom da su mnoge njene drugarice odlučile da im se predaju i pojebu ih u tom toaletu, znači da je sve bilo manje više bezopasno. A njen miris mu je govorio da je očigledno bila i napaljena… možda od tog prizora?

Tijanine grudi su bile božanstvene.

Njene sise su se osećale predobro pod njegovim rukama. Tako mekane, punačke i čvrste. Plašio se da uhvati tvrd kurac jer su mu slike polu gole ćerke bile pred očima. Znao je da je najveći mogući greh koji otac može da učini jeste da misli na svoju ćerku na taj način. Dok je tatica sanjario, Tijana je ušla u svoju sobu i sela na krevet smejući se u sebi. „Bože kako su se jebali u onom toaletu“ – pomislila je u sebi. „Bilo je tako… uffff… prljavo ali moćno. A onaj kreten… umalo mi nije istrgao bradavice, kretenčina“ – legla je na leđa, spustila ruku u gaćice i zatvorila oči.

**

Sledeće jutro je bila subota, tako da je Dragan spavao duže bez alarma. Kada je konačno ustao oko deset sati, otišao je u kupatilo, umio se i pišao i krenuo ka kuhinji. Mogao je da čuje Tijanu na telefonu, očigledno je pričala sa nekim tipom sa sinoćnje žurke.

„Ne, neću da izađem sa tobom, kretenu jedan. Umalo si mi otkinuo bradavice. U redu je normalan seks ali ne tuča! Grubijanu jedan. Nemoj me više nikada zvati ili ću reći tati koji je ogroman i prebiće te, razumeš?” – prekinula je vezu i bacila telefon u stranu.

„Tijana? Jel je sve u redu?” upitao je Dragan.

„Jeste tata. Samo jedan kreten koji je nebitan.”

„Nešto fino miriše.“ – prišao je i poljubio je u glavu. „Šta ima za doručak?”

„Pravim palačinke.“

„Jesi mogla da spavaš? Mislim, posle svega od sinoć?“

„Jesam. Nije me bolelo… ali ne zaboravi da posle doručka ponovo proveriš moje povrede.”

Doručak je prošao u miru i tišini. Povremeno su razmenili osmehe i poglede, ali reči praktično da nije bilo. Sve do trenutka kada je Tijana oprala suđe. „Jel je moj tatica lepo ručkao?“

„Ufff bilo je preukusno dušo. Hvala ti. Mogu da se odužim tako što ću ti skuvati kaficu?“

„Naravno. Čekaću te u dnevnoj sobi.“

Dragan je bio nespreman za prizor koji ga je dočekao kada je ušao u dnevnu sobu sa dve šoljice kafe. Tiho je stajao i gledao neko vreme. Ležala je na sofi sa blago razdvojenim nogama i sisama koje su bile oslobođene. U jednom momentu se okrenula i ugledala ga: „Hajde tata, ne ujedam. Jesi poneo mast?”

„Nemam tri ruke dušo.“ – prišao je i spustio kafice na stočić. „Idem po mast.“ – okrenuo se i čim je počeo da se kreće shvatio je da mu se kurac napinje u gaćama. Vratio se oprezno i seo pored nje. „Opusti se draga.“ – uzeo je mast, stavio malo na vrhove prstiju i nežno joj mazao bradavice.

Crvenilo praktično više nije ni bilo vidljivo, ali je naneo mast i utrljao je lagano. „Da li te boli dušo?” upitao je tiho.

„Ne tatice. Ti to radiš tako nežno, tako oprezno… uffff… Mogla bih ceo dan ovako. Baš prija.”

Miris njene pičkice se opet pojavio, jači nego ikad. Diskretno je provirio i shvatio da Tijana na sebi nije imala gaćice. Gubio je kontrolu nad sobom, njegov kurac je sada toliko narastao da tanka pidžama nije mogla da ga sakrije. Skupio je hrabrosti, prešao prstom direktno preko njene bradavice i rekao: „Imaš prelepe grudi dušo.“ Više nije mazao, sada je otvoreno masirao levu sisu i bradavicu svoje ćerke.

Otvorila je oči i prvo pogledala u njegovo lice, a potom i u njegovu debelu izbočinu. Odmah je osetila nalet uzbuđenja. „Možda… ako bi je malo… poljubio.. možda bi brže ozdravila tatice.“ Osmehnuo se, nagnuo i poljubio je nežnu bradavicu.

„Jel je bolje?“

„Mmmm… mnogo bolje. Još, ljubi je tata.“

Dragan je sada polako ugurao velik deo njene dojke i lagano je posisao. Ona je stenjala i drhtala, pritom i dodatno razdvojila noge. Tatica je krenuo na drugu dojku i pružio joj isti tretman. Njegova muškost je sada svojim vrhom provirila iznad gaća i pidžame. Znao je da nema povratka. Ustao je i pogledao svoju ćerku.

Ovo bi mu bila poslednja prilika da pobegne. Ali previše ju je voleo. Bekstvo je bilo nemoguće. Osmehnula mu se dok ga je gledala kako spušta pidžamu na pod. „Koliki je…” prošaputala je gledajući u besnu erekciju svog oca.

„Ovo bez gaćica… jel je to neka nova moda ili?“

Tijana se zacrvenela i dodatno razdvojila noge: „Što pitaš? Sviđa ti se?“ tatica lizanje ćerkine pičke

„Veoma.“ – Pao je na kolena i razdvojio joj noge. Njegove usne su srele njenu pičkicu. Polako ju je lizao gore-dole i shvatio da je još ukusnija nego što je mislio da će biti. Pronašao je njen klitoris i usisao ga u svoja usta. Vrisnula je nabila pičku na tatino lice. Obožavala je pažnju koju joj je tata davao dok je lizao i sisao njene sokove direktno iz njene pičke.

Prvi orgazam ju je iznenadio. Odjednom je svršila na tatino lice bez upozorenja. „Jebi me tata, molim te, jebi me.”

Bilo je vreme da je tatica pojebe.

Dragan nije želeo da prestane da jede njenu pičku, ali je dobio poseban zahtev od svoje nove ljubavnice kojem je morao da se povinuje. Lizao je celo njeno telo, nakratko se zaustavivši da joj obliže pupak. Kad je došao do njenih ranjenih sisa, ona se previjala i stenjala. Sisao joj je vrat, grickao joj je ušne resice, a potom je gurnuo jezik u njena usta.

Kurac mu se našao na njenom ulazu. Zgrabila je njegov penis i uvela ga do svoje željne rupe. Bila je presrećna kada je osetila kako njegov kurac klizi u nju, ispunjavajući je, vreo, pulsirajući, veličanstven. „Oh! Da! Da!” ona je vikala dok ju je širio.

Bila je tako vruća i mokra! Osećao je kako njeni zidovi podrhtavaju dok ga je primala. Tada je znao da joj više nikada neće moći odoleti. Želeo je da ovaj osećaj traje zauvek. On se tada jače zabio u nju a ona mu je uzvraćala na udare snagom mladosti.

„Ohh dušo, toliko te volim. Tako si mekana i topla… tvoja pičkica je prelepa, ukusna, mirisna… tako te jebeno volim dušo!” – stenjao je. tatica je jebe

Tijana nije mogla da priča, samo je dahtala dok se spremao meastralan orgazam. Osetio je kako ubrzava tempo i pokušao je da uskladi vibrirajući ritam koji je uspostavila. Njena pica se topila oko njegovog penisa. Osećao je svoj vrhunac duboko u jajima. Njen orgazam izazvao je i njegov i on je ubrizgao svoju spermu u najdublji deo njene vagine.

Bili su zaključani zajedno, zamrznuti u vremenu, tela ukočena kao daske. Osetila je kako posljednjih nekoliko mlazova curi iz njegovog kurca u njenu gladnu vaginu. Srušio se na nju… Rastopila se ispod njega. Njegov znoj se pomešao sa njenim. Njihov kombinovani seksualni losion je cedio iz nje; mogao je da oseti glatku tečnost dok mu je kapala po jajima.

Ležali su spojeni, držeći se čvrsto jedno uz drugo. „Ti si savršena. Ti si predivna. Seks sa tobom je najlepši na svetu. Ali priznaj mi, želela si i sinoć da imaš seks.”

Tijana se osmehnula: „Jesam. Ali bio je nezreo i glup i jako grub. Umesto da me zadovolji on me je povredio. Hvala što si mi pružio ono što sam zapravo želela.“

„Uvek sam tu za tebe draga moja.“

„A tata, da li će svaki put biti ovako dobro? Želim da uvek bude ovako.”

Zagrlio ju je i privukao je uz sebe, odgovor nije bio potreban. Uvukla se u njegove dlake na grudima i osmehnula se trijumfalnim osmehom. Tatica je sada bio njen.

„Volim te tata.”

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 15 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 3.054 times, 5 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!