februar 26, 2024

Božić i Sisata Spremačica 2. Deo

0
spremačica na podu sa njim

Kasnije, u stanu koji je delio sa Brankom, Stefan je iznemogao ležao u krevetu. Upravo su završili sa tucanjem, ali sve o čemu je mogao razmišljati dok se nabijao u Branku – bila je Nada. Stalno je zamišljao kako njene velike grudi poskakuju dok je jebe. Bio je tako napaljen. Šta mu je bilo? Osećao se kao nevaljali tinejdžer.

Branka je bila lepa, mršava i poput foto modela. Svakako, bila je malo sitnija u poprsju, ali bez obzira na to bila je jebozovna. Bila je najlepša devojka sa kojom je ikada bio, i ne samo to, planirali su da se venčaju sledeće godine. Ali, zašto je onda tokom seksa razmišljao o spremačici?

jebanje sa svojom devojkomShvatio je to kao bezazlenu fantaziju. Bilo je zdravo maštati. Tako je bar pročitao u nekom magazinu. Takođe je primetio da gotovo sedamdeset posto časopisa nije bilo ništa drugo do oglasi za Branku na koje bi potrošila svoj novac.

Sledećeg jutra osetio se ponovo kao ON, poljubio se sa Brankom i uputio se u kancelariju. Bio je to još jedan težak dan prepun sastanaka krajem godine. Morao je ponovo da uloži nekoliko dodatnih sati, ali nije mu smetalo. Takođe je želeo da se uveri da su stvari između njega i Nade u redu.

Nikada nije pomislio da će ona tako reagovati na njegov poklon, ali osećao se dobro zbog tolikog uticaja nečim tako malim, sitnicom kakva je bila muzička kutija. Zaista su bile najvažnije sitnice u životu, pomislio je. Kako to da je Božić bio jedino doba godine kada su ljudi to shvatali?

Dok je radio na proračunskoj tabeli sa nepreglednim nizom komplikovanih funkcija, Stefan je čuo poznate zvukove kako se kreću po kancelariji. Bio je prijatno iznenađen kada je nekoliko minuta kasnije Nada proturila glavu u njegovu kancelariju.

“Zdravo Stefane. Kako si?” Zasijala je prema njemu. Nada je nosila uski džemper koji je pokazivao sve obline njenih masivnih grudi. Izgledala je neverovatno. Postajala je opsesija za njega.

“Ja … Odlično mi ide Nado, kako si ti?” uspeo je da odgovori.

„Oh, i meni ide odlično, hvala“, odgovorila je i potom otišla.

Ova žena mu je stvarno pomutila um. Privukla ga je, shvatio je to sa šokom u sebi. Da li je flertovala s njim? „Isključi se budalo“, rekao je sebi, a zatim se vratio svojoj tabeli i prezentaciji.

Kasnije te večeri, Stefan je zalutao u sobu za odmor i uzeo vode, a Nada je bila tamo i zamenila papirne ubruse.

“Još jednom hvala na muzičkoj kutiji. Prelepa je”, rekla je Nada.

„Drago mi je da ti se svidelo“, rekao je, a zatim promenio temu. „Jeste li svi spremni za Božić?

“Da. Nažalost biću sama ove godine”, odgovorila je. „Moja ćerka je u inostranstvu, ali u januaru će doći i biće kod kuće mesec dana.“

“Oh, žao mi je Nado”, rekao je.

“U redu je. Imam sve ukrašeno i provešću dan pijući toplu čokoladu i gledajući sve praznične emisije i filmove na TV-u”, rekla je smešeći se. “Ja jednostavno volim Božić.”

„To u stvari zvuči prilično dobro“, rekao je Stefan.

Znao je da će Branka celi dan kukati oko onoga što nije dobila i žaliti se na praznične filmove jer ih sve zna napamet. I takođe Branka je mrzela toplu čokoladu.

“Doćete ovde u petak na božićnu zabavu?” Pitala ga je Nada.

“Da, trebalo bi. Ti?” Obično nisu pozvali zaposlene “nižeg” ranga.

“Zapravo da. Dona me juče pozvala lično. Uzbuđena sam”, rekla je ponosnih očiju.

“Pa, to je sjajno. Vidimo se dakle na zabavi”, rekao je Stefan, a zatim se vratio u svoju kancelariju.

Pola sata nakon toga otišao je kući. Dok se pozdravljao sa Nadom morao je da se bori da mu oči ne bi skrenule ka njenim neverovatnim grudima. Bila je zaista draga.

Sledeći dan je bio isti. Dona, Stefanova šefica, pronašla je neke greške u Stefanovoj proračunskoj tabeli i dala mu spisak ispravki koje treba izvršiti. Pozvao je Branku da joj javi da će ponovo kasniti. Očitala mu je bukvicu, a zatim mu spustila slušalicu. Bila je sve gora kako se Božić približavao, pomislio je.

Stefan se zakopao u svoju proračunsku tabelu dok mu se oči nisu zamaglile. Nešto posle pet, izašao je u sobu za odmor kako bi popio vodu, i dok je odlazio, okrenuo se da prođe kroz vrata i bukvalno naleteo pravo na Nadu. Šolja mu je izletela iz ruke, prosipajući vodu po celom podu.

Našao se pritisnut nad Nadom.

“Sranje!” uzviknu on. “Žao mi je. Nisam obraćao pažnju. Jesi li dobro?”

“Da. Moja greška, gospodine … mislim, Stefane”, odgovorila je. “Nisam znala da si ovde,”

Pribijeni jedno uz drugo bez pomeranja, Nada je uzdigla pogled i počela da se smeje.

“Šta je toliko smešno?” Pitao je Stefan. Nada je zamislila tu scenu iz nečijeg drugog ugla i shvatila koliko su zapravo ispali smotani. Tada je prišla bliže, zagrlila Stefana i nežno ga privukla sebi. spremačica na podu sa njim

Kroz grudnjak i džemper osećao je njene tvrde bradavice. Stefanu nije bilo potrebno više ohrabrenja, nagnuo se napred i poljubio Nadu. Gladno mu je uzvratila poljubac i ubrzo su njihovi jezici istraživali usta jedno drugom. Stefan je stegne ruke oko nje i znao je da Nada ovaj put oseća njegovu erekciju koja ju je pritiskala.

Samo je malo ustuknuo kako bi mogao da stavi ruke na njene neverovatne grudi. Nada je zastenjala u njegovim ustima dok joj je nežno mesio dojke. Stefan se povukao zadihan.

“Nado mi … ne možemo to da uradimo… ja… ne bih smeo…” Zagledao se u nju.

Njegov je penis pulsirao govoreći mu da, da, mogu to učiniti.

„Ali ja… Želim…“, odgovorila je Nada i krenula napred, obnavljajući njihov zagrljaj i poljubac.

Stefan nije mogao da se odupre i nije je se mogao zasititi. Nadine pune usne i bokovi i prevelike grudi bile su nova senzacija. Bila je to neverovatna stvar koju je osećao čitavim telom. Mleveći o njega, Nada je usisala njegov jezik u usta i stavila mu ruku na potpuno dignuti kurac.

Nije bila tako draga i nevina kao što se predstavljala. Imala je malo perverznu stranu koja ga je još više uzbuđivala. Oboje su se naglo razdvojili na zvuk otvaranja vrata predvorja. Nada se izgubila hodnikom, a Stefan je utrčao u izdvojenu sobu da se sredi, umije vodom lice i podesi svog člana.

“Jebiga, jebiga! U kurac sad!” rekao je tiho. “Šta to radim?” Osetivši se kao da se vratio u normalu, a njegov se penis povukao i prilagodio, Stefan je duboko udahnuo i otvorio vrata gde je ugledao Branku kako se mršti.

 

KRAJ 2. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
(Visited 2.729 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!