jun 14, 2024

Afera sa Debelom Poznanicom

0
svršio debeloj po sisama

Zanimljiva stvar u vezi sa zabavljanjem sa mlađim ženama je da otvara svet za još više žena. Sve one imaju prijateljice i koleginice sa posla i članove porodice koje žele da upoznam. Žene koje srećem na taj način su uglavnom u 30-im i 40-im godinama i, da budem sasvim iskren, očajnički žele da se udaju (ponekad drugi ili treći put) ili barem da imaju sigurnost dobrostojećeg, pristojnog (starijeg) muškarca.

U svakom slučaju, viđao sam se sa jednom Martinom. Bila je Ruskinja ali je govorila naški kao maternji. Bila je etnički ruska Jevrejka, ali je mogla da prođe kao Skandinavka – plava kosa, zelene oči, fino zaobljena (velike grudi, obilna guza). Bila je razvedena i imala je dva sina. Već su krenuli u srednju školu i nisam imao mnogo interakcije sa njima.

Osećala je da smo privremeni par i htela je da ih poštedi slomljenog srca zbog odlaska „očinske figure“ kao što je to bilo sa njenim bivšim mužem. I ja sam bio u redu sa tim. Martina je radila u nekoj laboratoriji i imali su advokata pripravnicu po imenu Zara. Bila je tamnije puti i odgovarala je opisu BBW. seksi debeljuca advokatica

Bila je niska i imala je izražene bujne obline što sam oduvek obožavao. Zara je imala skoro komično velike grudi od kojih su mi usta balavila. Uvek je nosila izraženu šminku, bilo na poslu ili na društvenim okupljanjima. Bila je u ranim 30-ima, možda 31 ili 32 godine. Njeno dupe je bilo umetničko delo. Pratilo je ostatak njenog tela kao lojalni pas koji prati svog vlasnika u šetnji.

Na mnogim društvenim događajima kojima je Zara prisustvovala, skoro uvek na Martinin poziv, primetio sam dosta muškaraca koji su joj se divili. Zara se nikada nije udavala i nije imala dece. Uvek je insistirala da traži pravog čoveka, ali ništa nije našla. Martina ju je upoznala sa svim kvalifikovanim neženjama, ali većinu nije zanimala “debela devojka”.

Znam da je to povredilo njena osećanja, ali ona je zaronila u svoj posao i nadala se da će započeti sopstvenu advokatsku praksu. Zara je često posećivala Martinin stan. Martina (i ja) smo živeli veoma blizu laboratorije, koja se nalazila u predgrađu. Zara je živela dosta dalje, u svojoj kući iz detinjstva, sa roditeljima.

Proveo sam dosta vremena razgovarajući i flertujući sa Zarom iz više razloga, uključujući činjenicu da volim krupne žene, volim flertovanje, voleo sam da gledam kako mi se povremeno nestašno osmehuje kada sam pričao neku sočnu priču, ona je očajnički želela pažnju (posebno mušku pažnju).

Ali nismo se nikada družili bez Martine. Uvek smo bili ili nas troje ili još ljudi. Tako da je bilo prilično šokantno kada se pojavila u mom stanu, nepozvana i nenajavljena, jedne nasumične srede uveče. Plakala je dok je kucala na moja vrata i naravno, pošto sam bio empatičan, pustio sam je unutra. Bila je u neredu. Šminka joj je bila totalno razmazana i sjebana. Oči su joj bile crvene. Njena kosa divlja, neukroćena.

Imala je široku suknju i štikle, a gore tanki džemper. Rekla mi je da ne želi da ide kod Martine. Martina ne bi razumela. Ona ima mene i ima sve, uključujući i lepo telo. Shvatila je to dok se vraćala kući s posla. Dramila je usred sloma. Zato sam je zagrlio i rekao, ne brini, biće sve u redu; znate, takve stvari.

A onda sam rekao – “Ti si lepa i imaš veoma lepo telo.”

Još uvek smo se grlili kada sam to rekao i pomislio sam, jesam li to rekao naglas? E sad, nisam protiv zavođenja i flerta, ali to je bilo malo čudno, čak i za mene. Kako god, počeo sam malo da se odvajam od nje i izvinjavam se. Ali umesto toga, ona me je čvršće zagrlila. “Misliš li to? Stvarno? Nemoj da lažeš. Da li misliš da sam lepa? Da li stvarno misliš da imam lepo telo?”

Nastavio sam da je grlim levom rukom, a desnom počeo da milujem njenu dugu, gustu kosu. „Znaš vrlo dobro da sam iskren“, rekao sam. “Znaš to jer inače ne bi bila ovde.”

Zagrlila me je još više i počela da me mazi po leđima, i dok je njena leva ruka klizila gore-dole po meni, desna me je privlačila bliže.

„Nisam znala…“, rekla je, šaputajući, što me je odmah napalilo. “Ali želela sam da tako bude. Nadala sam se tome. Ali ja…” zagnjurila je lice u moje grudi, kao da se stidela sopstvenih reči. Sagnuo sam se i nastavio da je mazim, približavajući je sebi. Cvilila je dok je moj penis sve više pritiskao njen stomak.

“Ne bismo trebali”, rekla je.

Uz to, nasmejao sam se i poljubio sam je u vrat, klizeći ustima gore-dole, dok sam spuštao ruku do njene suknje. Podigao sam je, otkrivajući njeno lepo dupe. Protestovala je, a onda sam je poljubio, u usta, i počela je da plače. Bio je to onaj dobar plač, onaj seksi uzdah. Plač za koji sam znao da je bio od olakšanja ili sreće, a ne od želje da stanem. Počeo sam nežno da je guram prema spavaćoj sobi.

Zaustavila me je. “Ne mogu da imam seks sa tobom. To bi bila izdaja Martine. Previše je volim”, protestovala je.

„Neću te tucati“, rekao sam, navlačeći joj džemper preko glave, otkrivajući njene ogromne grudi u grudnjaku koji je prkosio svim zakonima fizike. “Samo ću te naterati da svršiš kao zgodna kučka za koju znam da jesi.”

Stavio sam levu ruku na njenu guzu, desnu ispod suknje do njene pičke, a jezik u procep između njenih grudi. Zastenjala je i stavila mi obe ruke na glavu, gurnuvši me u sebe. “Ne bismo trebali”, rekla je.

“U pravu si,“ rekao sam. “Ne bismo trebali obučeni… Skini tu suknju.”

Ona je naravno poslušala. Njene gaćice su bile ogromne i bele boje. Izgledala je poniženo zbog svoje veličine, uprkos mojoj očiglednoj (odevenoj) erekciji i pažnji prema njenom telu. „Slušaj me ti zgodna kučko“, rekao sam šokirajući je. “Zaslužuješ da svršiš. Zaslužuješ moj kurac. Zaslužuješ ovo. Prelepa si, sjajna si, jebozovna si…”

Rekao bih da sam joj trljao guzu i pičku i držao jezikom njen dekolte dobrih pet minuta. Još uvek sam bio potpuno obučen. Još uvek je bila na petama. Ona bi zabacila glavu, a zatim je iznela napred, u eksploziji strasti. Nije bilo sumnje – bila je opasno, jebeno napaljena. Kada je svršila usled mojih prstiju u sebi, nastavila je da me grli, ali je pitala da li možemo da sednemo na kauč. Nikad nismo ni stigli do kreveta. Sve smo ovo radili praktično stojeći.

Poljubila mi usne, a zatim moj vrat i sklupčala se u klupko i privila me. Bila je postiđena, ali ispunjena ponosom i požudom. Milovao sam je po kosi i leđima, a kurac mi je napinjao pantalone dok sam gledao njene glatke noge, ukrštene, još uvek u štiklama. „Volim te“, rekla je. „Žao mi je, ali tako je.“ Debela mu sisa kurac

Ja sam se nasmešio. “Znam”, rekoh joj. Dominacija mi je veoma važna. I voleo sam što imam ovu kontrolu nad njom. “Sada imam potrebu, a na tebi je da se pobrineš za to. Nećemo se tucati tako da nije varanje. Klekni na kolena.”

Ona je to uradila, bez prigovora. Pokušavala je da se smanji, sakrivajući svoje obline, ali nije išlo. U svakom slučaju, sve što mi je sada bilo potrebno su njene oči (da me gledaju) i njene sise (da me jebu). Skinula mi je pantalone i pažljivo izvadila moj kurac. Gledala ga je sa samo malo strahopoštovanja. Onda je, bez navođenja, počela da ga liže i ljubi, pitajući da li mi se to sviđa. Itekako mi se svidela. Nije bila najbolja u tome, ali njena želja i zvukovi su nadomestili svu tu slabu tehniku.

“Skini grudnjak. Moram da ti pojebem sise.” Mnogo puta sam svršio misleći na te grudi. Sada su bili moje. Skinula je grudnjak, polako i posramljeno, ali bez prigovora. Kad su te devojke bile oslobođene, skoro sam svršio u trenu. “Dođi ovamo sada”, rekao sam. “Stavi moj kurac između njih, i stisni ih ti zgodna sočna kučko. A onda gore-dole. Tako je. Tako. Nastavi.”

Ovo je trajalo nekoliko minuta. Bilo je božanstveno jebati te sisetine, bolje od bilo kog vlažnog sna koji sam imao… a onda sam rekao: “Pogledaj me. Želiš da uživam u ovome, zar ne? Pogledaj me u oči. Reci mi kada si me prvi put poželela.” svršio debeloj po sisama

Bila je pomalo u transu u tom trenutku. Rekla je: “Kada smo se prvi put sreli. Otišla sam kući i masturbirala na tebe.”

Dame i gospodo, imali smo pobednika! Pucao sam joj pravo u vrat, po licu, sisama, svuda.

„I ti mene želiš…“, rekla je. “Jebao si me u sise i voliš me.”

Otišla je da se počisti, a ja sam sedeo, podižući pantalone i zureći u plafon. Vratila se u sobu i obukla grudnjak uz mali napor. Zatim se privila uz mene i rekla: “Volim te. Uradiću sve što mi kažeš. Nemoj reći Martini. Previše je volim. Samo me pusti da nastavim da radim ovo sa tobom.”

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 5]
(Visited 2.194 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!