april 30, 2024

Srela sam te u Kafiću

0
jebozovan anal sa nepoznatim tipom

Sedeći za šankom, čini se da su nam se pogledi odmah sreli. Osmeh i flertovanje bez reči, nešto što obožavam, posebno sa tako slatkim momkom kao ti, posebno jer se nisam tucala mesecima. Prišao si, ponudio piće, jao džentlmen – rekoh ti. Rekao si nešto pametno, ni ne sećam se šta, a ja sam ti dodirnula butinu uz smeh. Znaš na koji osmeh mislim… onaj „jebeno te želim“ osmeh.

Uhvatio si me za ruku i držao je na mestu. Nasmejem ti se a oči mi zacakljene od požude. Prebacujem težinu, prekrstim noge, pa se naginjem ka tebi. Ivica moje suknje pomera se na vrh mojih butina. Pustiš moju ruku, pomeraš svoju na naslon moje stolice, tvoj palac hvata moje golo rame.

Tvoja ruka nudi malo privatnosti od očiju oko nas koje lutaju. Pijuckam svoj džin i tonik i guram ruku između tvojih nogu. Smešiš se zatvorenih usana, razmaknutih butina. Nastavljam da te dodirujem kroz pantalone. Nastavljaš da me dodiruješ i maziš mi leđa i rame. ljubljenje u liftu

„Hoćemo li da odemo odavde?“

„Drago mi je da si pitao“, odgovaram.

Uzimaš me za ruku dok ispijam poslednji gutljaj. U liftu si odmah na meni, jednom rukom na mojoj guzi, drugom oko mog vrata, tvoja usta pokrivaju moja, istražujući jezik. Sisaš moj jezik vešto i sa mnogo pljuvačke. Zastaje mi dah u grlu, zatečena sam… Sviđa mi se.

Ding. Čim smo počeli, bilo je gotovo. Opet, moja ruka u tvojoj, vodiš me niz hodnik i u tvoju sobu. Vrata se zatvaraju, ti si na meni. Ljubljenje, ujedanje, lizanje. Moje ruke te hvataju, vuku. Zgrabiš me za ruke, pričvrstiš mi ruke iznad moje glave, tvoja ruka obuzima moje zglobove uza zid. Tvoja druga ruka klizi ispod moje suknje, stiska me za tako osetljivu guzu.

Prsti klize između mojih guzova i dole do moje mokre pičke. “Jebeno si mokra za mene”, šapućeš mi u uho, otkrivajući seksi gaćice sa otvorom ispod moje odeće. Tvoji prsti istražuju moje nabore dok tvoja usta istražuju moj vrat i ključnu kost. Stenjem u znak zahvalnosti. Skineš mi… zapravo cepaš mi odeću. Stojim pred tobom u bledo ružičastoj čipki na gaćicama, ali osećam se kao da sam odrezak koji će odmah biti progutan.

“Lezi na krevet.” mokro prljavo pušenje

“Da gospodine”, ponizna sam ali nevaljalo i drsko mešam guzom dok prelazim ispred tebe. Poklapaš se sa mnom u jednakom stanju bez odeće. Tvoje snažno ali mršavo telo i prekrasan kurac koji preklinje da budem posisan. Dopuzim do tebe, podižući pogled, “Mogu li?”

“Posluži se” skupljaš mi kosu u svoju ruku dalje od mog lica da bi mogao da gledaš kako te uzimam u usta. Sisanje kreće u početku nežno. Moja ruka drka tvoju kurčinu i masira ti jaja. Osećam da si sve tvrđi u mojim ustima. Moje ruke nastavljaju svoj ples. Moja usta prave nered, pljuvačka je svuda. Slušam tvoj dah i telo kako reaguje na moj dodir. Osećam da si blizu i tada se povlačim.

Počinješ da osvajaš moje telo, ljubiš i ližeš mi noge. Hvataš mi kolena, povučeš me i prevrneš. Moje guza i pica su izložene za tebe. Zadirkuješ mi butine i anus. Tvoj jezik i prsti me natapaju. Ližeš moj šupak kao najlepši sladoled, prsti draže moj klitoris i jebeš mi pičku njima. Stenjem u krevet i jastuke i guram se nazad u tebe. Raširio si mi guzove zarivši svoj jezik u mene.

Hvataš me za kukove i jebeš me jezikom, talasi orgazma prelamaju moje telo, noge mi drhte. Okrećeš me i počneš da me žvalaviš. Ležim tu na krevetu ližući i ljubeći tvoje telo, uživajući u ukusu mojih sokova na tvojim ustima. Dajem dodatnu pažnju da sisam i grickam tvoj vrat, ključnu kost, bradavice, uzimam tvoje pirsinge u usta.. ma sve ti ližem, jedem te. Guram ti kolena gore i širom, tvoj kurac i dupe predstavljeni kao poklon da se polako otvaraju. jebozovan anal sa nepoznatim tipom

Zadirkujem te, ližem sisam i mazim te. Nastavljam da te dovodim do ivice, povlačim se i vraćam nazad. Talasi se grade i na ivici su vrha. Kada više ne možeš da izdržiš, povučeš me i kliziš u mene. Ja jašem i meljem se o tebe… jebem te. Ali želim više! Nabij mi se u guzu – vrištim mahnito!

U impresivnom pokretu sedneš i okrećeš me na leđa, moje noge su sada u vazduhu. Hvataš me za stopala i zabijaš se duboko u mene, u moj stegnuti šupak. “Aaaaahhhhhh.” Svršavam ponovo. Pomeraš mi noge da mi nagneš kukove tako da me možeš duboko jebati, da brzo i snažno svršiš.

Nije mi dobro, orgazmi su me jebeno sludili a ti i dalje bušiš moj anus svojim svemogućim kurcem. Štipam te, grebem, molim te da me napuniš. Udaraš me po sisama nabijaš mi svoje prste u usta i grizem ih dok osećam kako mi rektum puniš svojom lepljivom toplom spermom! Bilo je to više nego sam mogla podneti.

***

“Bilo je baš zabavno.”

Poljubim te, “bilo je i više od toga.”

Oblačim se i skupljam stvari, a tebe ostavljam zadovoljnog i pospanog na krevetu. „Hvala još jednom“, saginjem se i ljubim te za rastanak. “Budi dobra devojka.” “Da gospodine.”

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 1]
(Visited 593 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!