maj 24, 2024

5 Saveta da vam ljubavni oglasi Pomognu u Osvajanju njenog Srca

0
ljubavni oglasi lepa

Osvojiti srce devojke je moćan zadatak, ljubavni oglasi su put, zato pripremite se za divlju vožnju da je učinite svojom! Međusobna ljubav je nešto o čemu svi sanjamo da pronađemo i zadržimo što je duže moguće. Ali ljubav ima način da se poigra sa našim umom i pokaže nam koliko daleko smo zapravo voljni da idemo. Ako ste odlučni da osvojite srce ove devojke, to mora da znači da vas je prilično zadivila, zar ne?

Da biste osvojili srce devojke, zaista nije neophodno da uradite bilo šta nezamislivo. Žene nisu tako ljubavni oglasi crnkakomplikovane kako mnogi misle. Ne zahtevaju konstantno velike gestove koji će dokazati vašu beskrajnu ljubav i posvećenost. Biti vitez u sjajnom oklopu ne znači bukvalno se boriti sa zmajem! Doslednost i trud su dve najosnovnije komponente koje sve žene traže u romantičnom partneru. Ljubavni oglasi su put koji će vam pokazati šta i kako.

1. Svi ljubavni oglasi trebaju da odišu Samopouzdanjem.

Samopouzdanje je ključno. Devojke primećuju tu osobinu kod muškarca više nego što mislite. Ako vam drhte ruke dok kucate oglas, ako vam glas zamuca na početku razgovora, to neće ostaviti dobar utisak. Znamo da ste nervozni, i to je sasvim normalno i u redu. Ali morate pokazati sigurnost.

Sviđate joj se, odgovorila je na vaš ljubavni oiglas, odgovorite i budite svoji. Najvažnije je da joj ne dozvolite da vidi koliko ste nervozni. Ako izgledate samouvereno, odmah će je privući ovaj kvalitet i dati vam prednost. Samo nemojte previše stvarati pritisak u sebi i bićete dobro.

2. Obratite pažnju na stvari o kojima ona govori.

Čak iako deluju nebitne! One obožavaju kada se setite nečega što su nasumično spomenule u ranijem razgovoru. Iznenadite je daljim širenjem te teme, posebno nakon par dana, tada će znati da ste je slušali. To su male stvari koje pamte i cene. Nisu u pitanju pokloni, već vaša pažnja! To znači da zapravo slušate kada ona priča i dovoljno brinete da zapamtite stvari za koje ne bi očekivala

Vidite, prosto je i jednostavno. Samo obraćanje pažnje na male stvari koje pominje pokazaće joj da vam je bitna, da ne gubi vreme sa vama. Biti pažljiv, pokazati da vam je stalo do svih delova njenog života – to je sve što je potrebno. Jednom kada shvatite koliko je jednostavno ulepšati dan devojci, želećete češće da raditi te male stvari. Zato u vaš ljubavni oglas slobodno napišite – veoma sam dobar slušalac. 😉

3. Kroz ljubavni oglas neka se oseća Sigurno i Zaštićeno sa vama.

Ne morate imati telo grčkog boga ili biti u najboljoj formi svog života. To nije ono o čemu ovde pričamo. Fizička snaga nije preduslov da se dama oseća zaštićeno, tako da na svom oglasu nema potrebe za mišićavim slikama. Učiniti da se oseća sigurno sa vama je mnogo više od toga. Budite njena sigurna luka, osoba kojoj ide u zagrljaj kada se svet sruši.

Koristite reči ohrabrenja kada sumnja u sebe i pokažite joj snagu koju ima kada oseća da ne može dalje. Budite osoba kojoj ona ide kada traži savet. Bez presude i izgovora, jednostavno budite tu. Neka vidi da ste konstanta u svetu punom neuhvatljivih ljudi. Kada vidi da ima pravi oslonac u vama, njeno srce će biti vaše. Ne morate da budete njen superheroj, samo neka vidi da biste učinili sve za nju. Prenesite to u vaš ljubavni oglas.

4. Dajte joj komplimente kada to najmanje očekuje.ljubavni oglasi brineta

Svaka žena voli iskrene komplimente, ali Iskrene! Ako se budete folirali i laskali joj reda radi, ona će vas provaliti i odjebati. Recite joj koliko ste ponosni na nju. Ako je njen problem vezan za posao, pohvalite je za njene ideje i kreativnost. Ali uvek govorite iz srca. Neka vidi da je mnogo bolja nego što misli da jeste. To možda neće promeniti stvarnost njene situacije, ali će promeniti njeno raspoloženje i nasmejati je.

5. Duhoviti ljubavni oglasi su uvek “na ceni“.

Duhovitost i smisao za humor – osobina koju svaka devojka traži u svom partneru. Kada ste tmurni, depresivni i loši sa šalama – biće vam prilično teže da je osvojite. Svaki ljubavni oglas treba da ima dozu humora koja će pokazati da ste opušteni i šarmantni. Samo pazite na granice, ne želite da ispadnete glupi ili vulgarni. Umerenost u svemu!

IZVOR: erotskioglasi.com

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
(Visited 35 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!