5 Saveta Da Održite Seksualni Život Uzbudljivim

Da li je potrebno pojačavanje vašeg libida?

Prirodno je da dugogodišnji parovi u jednom trenutku zapadnu u seksualnu krizu. Faktori koji tome doprinose mogu da uključuju stres, probleme na poslu kao i zdravstvene probleme. Potrebno je nešto preduzeti i primeniti kako biste prekinuli seksualni post i vratili onu atmosferu uzbuđenosti u vašu vezu. Prvi korak ka poboljšanju seksualne klime jeste da shvatite sami sa sobom da postoji put za to. Umesto da tražite savete drugih o tome kako da to rešite, prvo pokušajte da rešenje potražite u sebi. Istraživanje pokazuje da žene gube seksualnu želju za svojim partnerom dosta ranije nego muškarci, ali nije tačno da to ne može biti sređeno i popravljeno. Zapravo, povratak na “pravu stazu” može biti jednostavan i zabavan. Važno je da se ponovo povežete sa svojim telom i osluškujete svoje seksualne potrebe koje se vremenom prirodno menjaju.

Sledeće vežbe za jačanje libida mogu vam spasiti seksualni život i oživeti vaš odnos jednim potezom:

1. Bavite se plesom ili Zumbom. zumba ples
Plesanjem podstičete rad mnogih mišića, pa čak i onih koje se koriste u seksu – kukovi, trbušnjaci i butine. Pokrenite svoje kukove da biste ojačali vitalne seksualne mišiće tokom određenog perioda, i tako povećate i zadovoljstvo i fizičke sposobnosti. Razmotrite časove poput Zumbe, trbušnog plesa, salse ili nečeg sličnog što vas zainteresuje. Ako u blizini vas nema odgovarajuće nastave, potražite DVD ili videe na internetu sa plesnim vežbama koje ćete vežbati kod svoje kuće.

 

2. Oslobodite se stresa.
Stres smanjuje vašu sposobnost da se opustite i povežete sa svojim seksualnim željama. Pokušajte da pronađete načine da smirite um i poboljšate fokus. Jasan, smiren um može vam doneti razliku u spavaćoj sobi, povećavajući verovatnoću za maksimalno zadovoljstvo. Svako ima svoj način da umiri svoj um, to može biti neka dobra knjiga, opuštajuća muzika, joga, šetanje prirodom… to ostavljamo vama da odlučite sami ali je važno da budete usmereni ka smirenosti i harmoniji.

 

3. Idite u kupovinu sex igračaka.  sex igračke
Poznata je stvar da igračke za lično zadovoljstvo sa ogromnim uspehom povećavaju libido kod žena. Važno je da budete u skladu sa svojom zonom zadovoljstva kako biste naučili partnera šta vam najviše prija. Igračke mogu da vam pomognu da otkrijete neke nove erogene zone, da još bliže upoznate svoje telo i osetljive tačke. Asortiman je ogroman i nemojte se stideti da svakih recimo par meseci kupite i isprobate nešto novo.

 

4. Razgovarajte o svojim potrebama.  BDSM
Ozbiljno porazgovarajte sa partnerom o svojim seksualnim željama i svim eventualnim promenama u vašim sklonostima. Pitajući partnera da isproba nešto drugo ili novo, širom otvarate nova vrata u vašoj vezi. Ipak, nekada su te sklonosti ekstremnije i obuhvataju pomalo žešće fetiše i zato napominjemo da u svom pristupu budete pažljivi i osetljivi na njegova osećanja i seksualne želje. Jer znate kako se kaže- nije sve za svakoga. Seks ne bi smela biti osetljiva tema, ali linija između tabu fetiša i konvencionalnog seksa ipak nije tanka, i zato budite oprezni.

5. Menjanje fizičkog pristupa, kupovina novog donjeg veša…  bucka u sexi donjem vešu
Možda promena fizičkog izgleda može da unese u vaš život pozitivne stvari. Recimo neka drugačija, izazovnija šminka, promena frizure i farbanje kose… Takođe i odeća može da ima uticaj kako biste se osećale više seksi i vi ali i vaš partner takođe. Faktor iznenađenja može rasplamsati vatru, pa tako kupite novo seksi rublje bez da partner zna pa ga iznenadite uveče kada legnete u krevet. Probajte da umesto širokih majica i pidžama – za promenu legnete na spavanje u polu providnim gaćicama i brusu i sigurni smo da vaš partner neće ravnodušno leći pored vas. Osećaćete se osnaženim i pripremljenim za sve što noć može doneti.

 

Eto, ovo je bilo par kratkih saveta, a ako biste vi još nešto dodali, slobodno komentarišite.

(Visited 144 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

1 thought on “5 Saveta Da Održite Seksualni Život Uzbudljivim

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.