5 Lakih Kama Sutra Seks Poza

Svi (ili makar većina nas) smo čuli za Kama Sutru i znamo da je to zaista stara (i veoma seksipilna) knjiga, ali to je otprilike onoliko koliko naše znanje ide, zar ne? Ali šta je to zaista i- da li su sve te poze uopšte izvodljive za nekoga ko nije akrobat? 😀

Dakle, napisana na starom Hindu jeziku, Kama Sutra zapravo datira čak iz 400. godine pre nove ere (retro ili šta?) Većina nas smatra da je to enciklopedija strašnih seksualnih položaja. Zapravo, samo mali deo originalne Kama Sutra-e se radila oko seksualnih položaja. Ostalih 80% fokusira se na filozofiju vezanu za ljubav i kako održati želju.

Zašto je isprobati? Pa zašto da ne 🙂 Kama Sutra je prava fontana seksualne inpiracije, bez obzira da li ste u vezi ili imate povremeni seks.
Kako je isprobati? Očigledno je da je najbolje započeti sa osnovnim početničkim pozama. Zatim, kad ih savladate i osetite se samouvereno, možete se udubiti i “uviti” se u sve vrste čvorova sa težim položajima. Ako postanete zbunjeni silnim idejama, uvek možete da zapišete imena pozicija i nasumično izaberete jednu (ili neka partner izabere) da vam bude lakše. Poput neke igrice. Što manje pritiska, to je uvek prirodnije i lakše, kada je u pitanju seks.

 

Poza 1- Lotosov Cvet
Sporo i nežno- to je ono što se traži u ovom položaju, tako da je to zaista sjajno polazište. Ako želite intimnost i da gledate jedno drugo u oči dok ste u mogućnosti da se dodirujete u celosti, to će vam sve pružiti ova sedišna poza u joga stilu.
Na krevetu ili ćilimu, sedite jedan nasuprot drugog. Partner koji daje sedi sa ukrštenim nogama, a primalac sedi uz njih, sa rukama i nogama umotanim oko njega. Ona koja prima će imati veću kontrolu, tako da će moći da ga gura dok davalac pridržava njenu zadnjicu . Da bi pojačali uzbuđenje, davalac takođe može da sisa, ljubi ili miluju usta, grudi ili vrat primaoca.
Učinite ga još boljim sa vibrirajućem prstenom za penis. Vibriraće uz klitoris, za dodatnu stimulaciju.

seks poza lotosov cvet

 

Poza 2- Mleko i Voda
Davalac sedi na nogama a primalac je okrenut leđima i sedi mu u krilu. Primalac je u savršenom položaju kako bi im pokazao tačno kako vole da ih dodiruju, a davalac se može igrati sa svim njenim erogenim zonama poput grudi ili klitorisa. Primalac se diže na davaoca kada su oboje spremni i „drže se tako čvrsto da se osećaju spojeni kao jedno.”

seks poza voda i mleko

 

 

 

Poza 3- Puž
Da, znamo. Puževi su verovatno jedni od najmanje seksipilnih stvorenja, ali ne obraćajte pažnju na naziv jer je ovo uistinu sjajna poza za duboki senzacinalni prodor i osećaj. Primalac leži na leđima i zatim povlači kolena do grudi. Potom postavljaju noge preko ramena davaoca ili oko tela i bukvalno se njima zakače za partnera. Davaoc kleči ispred i duboko prodire u primaoca prenoseći svoju težinu na svoje ruke koje su smeštene pored ramena primaoca. Ovde je preporučljivo podmazivanje, jer će doći do ozbiljnih dubokih prodora.

sex poza puž

 

 

Poza 4- Razdvajajući (cepajući) Bambus

Ovo je varijacija misionarske poze i takođe je veoma dobra za duboku penetraciju. Ležeći na leđima, primalac postavlja jednu nogu na krevet ili pod, a drugu podiže u vazduh. Navlačeći donju nogu, davalac stavlja podignutu nogu primaoca na svoje rame. Tada mogu duboko da prodru u svog partnera. Ruke prijemnika su potpuno slobodne tako da mogu dodirivati sebe ili koristiti vibrator na sebi za ekstra dobre osećaje.

seks poza cepajući bambus

 

Poza 5- Jahač
Ovo možete prepoznati kao neku vrstu obrnutog cowgirl-a ili još bolje Obrnuti Jahač (Reverse Rider). Ležeći na leđima, davalac ispruži noge potpuno ravno. Postavljen tako da gleda prema njegovim nogama, primalac sedi i ima odličnu kontrolu da “zajaše” davaoca u ritmovima gore-dole, ili prosto mešajući svoje donje delove tela.
Primalac može da uravnoteži težinu na kolenima i nagne se napred i da klizi napred-nazad. Primalac ali i davaoc takođe slobodmo mogu da se igraju sa sočnim delovima svog partnera npr guzom i čmarom.

seks poza jahač

 

Eto, nadamo se da ćete isprobati neke od ovih poza i začiniti vaš seksualni život 🙂

 

 

Link Izvor: https://www.cosmopolitan.com/uk/love-sex/sex/a9625259/what-is-kama-sutra/

(Visited 435 times, 3 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.